سيستم مديريت جامع صادرات صنايع‌دستي طراحي مي‌شود

مهدي کيايي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: نقش و اهميت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي و اعتماد به اين هنر صنعت به عنوان موتور محرکه اقتصاد قابل توجه است.

وي ادامه داد: پس از عقد تفاهم‌نامه ميان معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي و سازمان توسعه و تجارت در آذرماه سال گذشته، گامي مثبت در راستاي رشد صادرات صنايع‌دستي و هم افزايي نيروها در خصوص ارتقاء سهم صادرات صنايع‌دستي ايران در بازارهاي خارجي برداشته شد.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: در راستاي اجرايي شدن بندهاي اين تفاهم‌‌نامه و پس از جلسات متعدد کارشناسانه و پيگيري‌هاي مداوم، خوشبختانه جدول برنامه ريزي اجراي آن تدوين و به امضاء رسيد.

کيايي با اشاره به اينکه جدول برنامه ريزي وارد فاز اجرايي شده است، اظهار داشت: اولين و يکي از مهم ترين بندهاي آن که انتخاب مشاور براي تدوين برنامه بلند مدت و استراتژي توسعه صادرات صنايع‌دستي است، عملياتي شده است.

وي اضافه کرد: مهمترين اهداف برنامه استراتژي توسعه صادرات صنايع‌دستي نيز تدوين شده است.

اين مقام مسئول با بيان اينکه نگرش علمي و کاربردي به توسعه صادرات توليدات صنايع‌دستي اولين هدف اين برنامه خواهد بود، گفت: اين در حالي است که طراحي و تهيه استراتژي اين برنامه به شکلي تنظيم مي‌شود که اهداف 20 ساله را دنبال کند.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني در ادامه اظهار داشت:‌ همچنين برنامه استراتژيک توسعه صادرات صنايع‌دستي طراحي و تهيه سيستم مديريت جامع توسعه صادرات صنايع‌دستي در بازارهاي هدف و طراحي سيستم نظارت کنترل و اصلاحات را نيز هدف خود قرار داده است.

مهدي کيايي افزود: همچنين راهنماي عملي صادرات صنايع‌دستي براي افزايش کارايي و اثر بخشي صادرکنندگان فعال در کنار ترسيم و تجلي ديدگاهي جامع، علمي و عملي در زمينه صادرات صنايع‌دستي در قالب استراتژي‌هاي اجرايي و توسعه‌اي نيز مد نظر است.

وي خاطرنشان کرد:‌ تفکيک وظايف حاکميتي از تصدي گري در زمينه صادرات صنايع‌دستي و تدوين استراتژي توصيه‌هاي سياستي و فهرست فرازها و اصول برنامه و راهکارهاي عملي مربوط به آن نيز مورد توجه است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388040815