صنايع‌دستي نام و نشان جهاني مي‌خواهد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد با بيان اين مطلب گفت:‌ آنچه از توليدات صنايع‌دستي در بازارهاي فعلي موجود است حال و هواي سنتي داشته و چندان موافق با سليقه بازار نيست.

وي با اشاره به اينکه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي امروز نيازمند آن است که همسو با بازارهاي جهاني حرکت کند، اظهار داشت:‌ به طور حتم اين اقدام نيازمند زمان است و به نظر مي‌رسد ايجاد مرکز صادرات صنايع‌دستي در زمينه سازي براي اين مهم موثر است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان تصريح کرد:‌ در بخش صادرات صنايع‌دستي نياز داريم از شکل سنتي خود خارج شويم و به طور کامل تشکيلاتي و علمي عمل کنيم.

هاتفي فارمد به تعريف يک نشان براي توليدات صنايع‌دستي جهت عرضه در بازارهاي هدف اشاره کرد و گفت: نشان براي عرضه محصولات صنايع‌دستي در بازارهاي مختلف بر ارزش آن‌ها خواهد افزود.

وي در ادامه اظهار داشت: مرکز صادراتي که به واسطه اين توافق نامه ايجاد خواهد شد در مطرح شدن اين نشان تأثير گذار است ضمن اينکه براي اين مرکز نيز اعتبار بالايي به همراه خواهد آورد.

اين مقام مسئول با بيان اينکه تعريف نشان براي توليدات صنايع‌دستي در اکثر کشورهاي جهان رايج است، تصريح کرد: اين در حالي است که زمينه مناسبي براي معرفي توليدات صنايع‌دستي ايران که از نظر کيفيت در دنيا حرف اول را مي‌زند، فراهم مي‌کند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با تأکيد بر اينکه اين معاونت تعامل خوبي را با ايرانيان خارج از کشور آغاز کرده است، افزود: اميدواريم اين تعامل در ايجاد فضاي مناسب براي عرضه و فروش توليدات صنايع‌دستي موثر باشد.

حسين هاتفي فارمد اضافه کرد: همچنين اين ارتباط در تعامل با مرکز صادرات صنايع‌دستي منطقه نمونه گردشگري آزادي تأثير گذار است چرا که زمينه لازم براي کاهش هزينه‌هاي اين مرکز را به همراه مي‌آورد.

وي خاطرنشان کرد:‌ اکتفاء‌ به انعقاد يک تفاهم‌نامه مشترک ميان اين دو بخش نمي‌تواند مشکلات هنرمندان صنايع‌دستي را حل کند بلکه بايد با تلاش دو حوزه اقدامات عملي را آغاز کنيم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388040870