وي با اشاره به اينکه در اقصي نقاط جهان تلاش براي حفظ گنجينههاي هنري و فرهنگي با سرعت بالايي در حال وقوع است، اظهار داشت: در ايران تا به حال تفکري براي حفظ آثار هنري به صورت جدي و پيگير وجود نداشته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور ادامه داد: نقطه شروع اين افدام فرهنگ سازي در ميان مردم وتلاش براي ايجاد انديشه حفظ آثار هنري صنايعدستي است که در حال حاضر از ارزش قابل توجهي برخوردارند.
هاتفي در ادامه اظهار داشت: آنچه که امروز در موزههاي صنايعدستي نگه داري ميشود آثار معاصر هستند و با توجه به هزينههاي بالاي توليد مجدد آنها ديگر امکان خلق اثري مشابه به وجود نيايد.
وي تصريح کرد: حفظ دارايي مردم کشورمان در قالب آثار هنري زمينه ساز دسترسي به کالاهايي است که ممکن است توليد آنها بار ديگر امکان پذير نباشد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه صحبتهاي مقدماتي با بانکهايي که امکان خريد اين آثار را دارند صورت گرفته است، گفت: سعي داريم از طريق بانکها آثار هنري را خريداري و زمينه مناسبي براي حفظ آنها فراهم کنيم.
حسين هاتفي فارمد اضافه کرد: خريداري اين آثار در آينده امکان دسترسي به مخازن فرهنگي و هنري را در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي راحت تر ميکند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور خاطرنشان کرد: سرمايه گذاري بانکها براي خريداري آثار هنري کمک شايان توجهي بههنرمندان و توليد کنندگان شاخص صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشورمان ميکند./111
انتهای پیام/