وي با اشاره به کاهش 10 درصدي تصادفات منجر به فوت در ارديبهشت ماه امسال بيان کرد: در دو ماهه نخست امسال کاهش تصادفات در سطح جاده هاي کشور مشهود بود و پيش بيني مي شود تصادفات در تابستان نيز کاهش يابد.
سرهنگ اسماعيلي، فوت هفت هزار نفر در جريان تصادفات جاده اي تابستان پارسال را معادل ميزان فوتي تصادفات جاده اي آلمان عنوان کرد و اظهارداشت: همه دستگاههاي مرتبط با امور مسافرتهاي جاده اي کشور خيز بلندي براي کاهش تصادفات برداشته اند.
وي اضافه کرد: پليس راه کشور نيز در کنار ساير دستگاههاي مسوول، امسال مديريت سرعت را در راس برنامه هاي خود قرار داده و از طريق 12 هزار و 500 نفر نيروي پليس راه و 30 هزار نفر ساير عوامل دخيل در خدمات جاده اي شرايط خوبي را براي سفر ايمن شهروندان ايجاد خواهد کرد.
وي در ادامه سرعت غيرمجار، خستگي و خواب آلودگي رانندگان را مهمترين علل تصادفات جاده اي کشور اعلام کرد و گفت: هدف ما اين است که با فرهنگ سازي در زمينه رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي، سطح سرعت خودروها را به حد استاندارد پيش بيني شده در تابلوهاي جاده اي کاهش دهيم.
سرهنگ اسماعيلي همچنين با تاکيد بر ضرورت نصب دوربين کنترل نامحسوس در سطح جاده هاي کشور افزود: اين دوربين ها هم اکنون در مسير تهران تا شيراز ، تهران تا مشهد و تهران تا اراک نصب شده و به زودي تمامي جاده هاي مهم کشور نيز به اين دوربين ها مجهز مي شوند.
وي بيان کرد: در بهبود فرهنگ رانندگي، خود کنترلي بيشترين اثر را دارد و خوشبختانه در سالهاي اخير فرهنگ استفاده از کمربند ايمني و حتي رعايت سرعت مجاز به تدريج به فرهنگ رانندگي تبديل شده است.
فرمانده پليس راه ناجا بهبود فرهنگ ترافيک و کاهش ميزان مرگ و مير تصادفات جاده اي را بخشي از کار پليس عنوان کرد و اظهارداشت: هم اکنون دو تا سه هزار نقطه حادثه خيز در سطح جاده هاي کشور وجود دارد که رفع آنها خارج از عهده و وظيفه قانوني پليس راه است./100
انتهای پیام/