ليلا خسروي درادامه خاطرنشان کرد:دربررسيهاي انجام شده در دو محوطه يک هکتاري از 21 محوطه شناسايي شده به اين نتيجه رسيديم که اين دو محوطه با احتساب ساير محوطههاي شناسايي شده همگي تک لايهاي و تک دورهاي بودهاند.
به گفته اين کارشناس ارشد باستان شناسي؛ در دوره اشکاني به دليل آرامش سياسي و دور بودن مناطق غرب کشور از جنگ و ستيزهاي ميان دولت وقت اشکاني و ارمنستان، جمعيت اين مناطق عمدتاً کوچ نشين، به ميزان قابل ملاحظهاي افزايش يافت .
سرپرست هيأت فصل اول بررسي و کاوش در محدوده سد آزاد شهرستان سنندج اضافه کرد: اين درحالي است که در دوره ساساني اندک اندک اين نبردها به سمت مناطق غرب کشور نيز نفوذ کرده و باعث کاهش جمعيت تدريجي و خالي شدن ساکنان اين مناطق شدند.
وي بااشاره به عدم استقرار جمعيت در دورههاي قبل و بعداز اشکاني در اين محدودهها اظهارداشت:برهمين اساس ميبينيم که فقط در دوره اشکاني جمعيت اين مناطق به ميزان قابل ملاحظهاي افزايش يافته اما در دوره بعد ازاشکاني هيچ گونه استقرار جمعيتي دراين محدوده مشاهده نشده است.
خسروي درپايان بيان داشت: ازيافتههاي موجود دراين محوطهها ميتوان به وجود يافتههاي معماري، سفال و يک مورد سکه زمان ساساني اشاره کرد که احتمال ميرود اين سکه به صورت تصادفي دراين منطقه رها شده باشد./118
انتهای پیام/