مديرکل دفتر برنامهريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي افزود: از اسفند ماه سال گذشته تا کنون 5 سمينار آموزشي برگزار شده است.
ارجمندي با تاکيد بر ضرورت بهرهبرداري از شيوههاي آموزشي جديد افزود: اکتفا به شيوههاي سنتي پاسخگوي نيازهاي صنعت گردشگري نيست.
وي برگزاري کارگاهها و سمينارهاي آموزشي را از برنامههاي دفتر برنامه ريزي آموزشي ذکر کرد و افزود: 5 سمينار آموزشي با کمک دانشگاههاي بين المللي با رويکرد تربيت مدرس در حوزههاي مرتبط با ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است.
ارجمندي با يادآوري ضرورت بازآموزي در همايش دورههاي آموزشي گردشگري تصريح کرد: برگزاري دورههاي بازآموزي در همايش مشهد با برگزاري دوره بازآموزي هتلداري کليد خورد و ادامه خواهد يافت.
وي با تاکيد بر به روز کردن اطلاعات شاغلان صنعت گردشگري افزود: از اواخر سال گذشته دورههاي نيمه حضوري نيز در برخي موسسات در حال شکل گيري است.
ارجمندي گفت: 11 استان ما فاقد موسسات آموزشي هستند و بايد در اين استانها از شيوههاي نيمه حضوري استفاده کرد.
مديرکل دفتر برنامهريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي ابراز اميدواري کرد که آموزشهاي الکترونيکي در حوزه ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در چند ماه آينده عملياتي شود.
وي متذکر شد: يک صنعت مشاغل مختلفي را در برميگيرد و اين مشاغل به صورت علمي در جهان مطرح است و به اين دليل نياز به آموزش مستمر دارد.تنوع رشتهها و روشها امکان استفاده مناسب صنعت گردشگري از آموزشهاي مختلف را فراهم مي کند.
مديرکل دفتر برنامهريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با اشاره به رونمايي از بانک اطلاعرساني گردشگري در مشهد مقدس افزود: يکي از ضرورتها تقويت کتب مرجع است.
وي با تاکيد بر بومي کردن مفاهيم فرهنگي غربي خاطرنشان کرد: بومي شدن دانشها مقدمه توسعه است و اگر بنا بر توسعه گردشگري است جامعه بايد با اين فرهنگ به راحتي ارتباط بر قرار کند.
ارجمندي با تاکيد بر ضرورت برخورد خرد ورزانه با فرهنگ غربي افزود: اين روش خود باختگي و خود شيفتگي را در برخورد با فرهنگ غربي از بين مي برد و قدرت انتخاب به ما ميدهد./105
انتهای پیام/