به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد با حضور در آيين گشايش نمايشگاه تخصصي صنايعدستي چوبي گيلان اين نمايشگاه را از نظر سطح کيفي، مناسب ارزيابي کرد.
وي با اشاره به اينکه نمايشگاه صنايعدستي چوبي نخستين نمايشگاه تخصصي سال جاري ست، اظهار داشت: سياست تازه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي برپايي نمايشگاههاي صنايعدستي در قالب تخصصي است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان تصريح کرد: با توجه به برپايي اين نمايشگاه در فضاي آزاد، جاگيري هنرمندان و صنعتگران استانهاي مختلف مناسب بوده است.
هاتفي فارمد همچنين در ادامه سفر به اين استان از کارگاههاي سفال و بامبو بافي شهرستانهاي گيلان نيز ديدار کرد.
بنابر اين گزارش اين کارگاهها در روستاهاي ليالستان و بيزين از توابع لاهيجان واقع شده است.
وي در بازديد از اين کارگاهها ضمن آشنايي با نحوه توليد سفال بيزين و بامبو ليالستان، گفت: سفال و بامبو گيلان از جمله رشتههايي هستند که در سالهاي گذشته منسوخ بودن آنها را شاهد بودهايم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با بيان اينکه در حال حاضر دو کارگاه بزرگ سفال در منطقه بيزين فعال است، اظهار داشت: سفال اين منطقه هنوز جايگاه خود را در زندگي روزمره مردم از دست نداده است.
حسين هاتفي فارمد اضافه کرد: مشکل اصلي هنرمندان بامبو بافي را نداشتن بازار فروش و همچنين نبود کاربري مناسب تشکيل ميدهد.
وي در ادامه اظهار داشت: اميدواريم با تمهيدات مناسبي که در بخش بازار فروش و احياء رشتههاي منسوخ شده انديشيده شده بخشي از مشکلات هنرمندان اين اصناف حل شود./111
انتهای پیام/