عضويت هنرمندان ‌همداني در مجمع شوراي جهاني صنايع‌دستي

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان در گفتگو با ميرلث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: بعد از جنگ جهاني دوم صنايع‌دستي مورد توجه کشور‌هاي توسعه يافته قرار گرفت که هدف آن نيز توسعه صنايع‌دستي، ايجاد اشتغال و ايجاد ارتباط ميان هنرمندان بود.

اسدالله بيات با اشاره به اينکه مهم‌ترين اهداف شوراي جهاني کمک و راهنمايي به حوزه صنايع‌دستي است، اضافه کرد: از اهداف ديگر اين نشست مي‌توان به حفظ و تقويت صنايع‌دستي و ايجاد وحدت ميان صنعتگران جهان اشاره کرد.

وي تصريح کرد: شوراي صنايع دستي مجموعه‌اي است که هر چهار سال يک‌بار برگزار مي‌شود که در دوره قبل در کشور چين برگزار شد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي اين استان با اشاره به نامگذاري اين نشست تخصصي با عنوان رنگ در فرهنگ، ادامه داد: در گذشته از رنگ‌هاي طبيعي براي سفال، سراميک، فرش، جاجيم، زيرانداز و مصنوعات اصلي استفاده مي‌شد به همين علت اين نشست را با اين عنوان برگزار مي‌کنيم.

اين مقام مسئول افزود: براي پيشبرد اهداف نشست منطقه‌اي پنج کميته تشريفات، اجرايي، اسکان و پذيرايي، کميته نمايشگاه بين‌المللي و گردشگري تشکيل شده است تا اقدامات را در قالب برنامه مفيدي انجام دهند.

بيات در ادامه اظهار داشت: با به وجود آمدن اين موقعيت مي‌توان در توسعه صادرات، بالا بردن کيفيت و برقراري ارتباط از يک سو و عضويت صنعتگران و هنرمندان استان در مجمع شوراي جهاني صنايع‌دستي استفاده کرد.

وي با تأکيد بر اينکه در نصب بيلبورد نيز اقدامات مناسبي صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در ورودي هر شهرستان دو بيلبورد 48و 75 متري نصب مي‌شود که نمايي کلي از آثار باستاني و هويت شهر را ارائه مي‌دهد.

نشست منطقه‌اي شوراي جهاني صنايع‌دستي براي نخستين بار 9 تا 15 مهر در پايتخت تاريخ و تمدن ايران برگزار مي‌شود. /111

انتهای پیام/

کد خبر 1388042155