سعيد آسودگان درادامه خاطرنشان کرد:براساس اين توافقنامه، کارفرماي اين طرح شهرداري شاهرود و ناظر آن نيز سازمان ميراث فرهنگي استان سمنان تعيين شد.
وي با اشاره به خالي کردن بيش از اندازه يکي از ستونهاي بخش زيرين يکي از پايههاي چهارسوق بازار توسط يکي ازمالکان مغازهها اظهار داشت:خالي کردن بيش ازاندازه اين ستون باعث تخريب و عاملي براي بازسازي اين بخش از بازار شد.
اين کارشناس ارشد معماري افزود:با توجه به موقعيت اجتماعي و پر رفت و آمد بودن بازار، قرارداد مرمت و بازسازي آن به سرعت تصويب و در مدت 66 روز عمليات پروژه از 11بهمن ماه سال 87 آغاز و در 28 اسفند ماه سال گذشته به پايان رسيد.
وي با بيان اينکه آثار معماري موجود در بازار معرف معماري دوره قاجاريه است که با ساخت و سازهاي دوره اخير متحمل آسيبها و تغييرات بسياري شده اظهارداشت:درحال حاضر عمليات تعويض واستحکامبخشي تمامي پايهها و نيز عمليات مرمت و بازسازي گنبد بازار براساس عکسهاي هوايي و اسناد موجود انجام شده است.
مجموعه تاريخي بازار شاهرود به طورتقريبي در مرکز شهر و مجاور خيابانهاي 22بهمن و شهيدصدوقي واقع شده است.مغازههاي اين بازار به صورت مستطيل شکل و در يک طبقه ساخته شدهاند.بازار شاهرود به شماره 2285 درفهرست آثار تاريخي ثبت شده است. /119
انتهای پیام/