وي ادامه داد: اطلاعات مورد نياز گردشگران، معرفي مسيرهاي پرجاذبه استان و راهنمايي مراکز اقامتي و پذيرايي گيلان توسط 10 مرکز اطلاعرساني فعال در اختيار مسافران قرار ميگيرند.
وي با اشاره به طرحهاي سالمسازي دريا در سواحل گيلان، بيان کرد: طرحهاي سالمسازي، دو وجه دارند که در وجه نخست، کاهش غرق شدن مسافران و تأمين سلامت گردشگران مد نظر است و در وجه ديگر، به پر کردن مطلوب اوقات فراغت آنها توجه ميشود.
عليزاده گفت: در اين راستا امسال با همکاري اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، جشنوارههاي فرهنگي مختلف تابستاني در طرحهاي سالمسازي برگزار ميشوند تا گردشگران اوقات خوشي را در کنار دريا سپري کنند.
عليزاده با اشاره به اينکه ما معتقديم، انتظارهاي گردشگران از طرحهاي سالمسازي دريا تاکنون بهخوبي برآورده نشدهاند، گفت: متأسفانه از سواحل دريا فقط در ايام خاصي از سال استفاده ميشود و خدمات ارائهشده در اين طرحها نيز بايد از تنوع و گستردگي لازم برخوردار باشند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان گيلان اظهار کرد: در تلاش هستيم، با همکاري سازمانهاي مربوط، کميته کاري خاصي را براي طرحهاي دريا تشکيل دهيم تا براساس سياستهاي دولت، فعاليتهاي اين حوزه به بخش خصوصي سپرده شود و دولت فقط نقش نظارتي داشته باشد.
عليزاده افزود: امسال 13هزار تخت و 226 واحد اقامتي و پذيرايي در استان گيلان پذيراي گردشگران و مسافراناند./106
انتهای پیام/