وي با اشاره به اينکه اگر امروز از سفال ايلخاني، سفال ماد يا سلجوقي ياد ميشود به دليل اهميت اين توليدات در عصر خود بوده است، اظهار داشت: پيشينيان ما به خوبي در راستاي شناسنامه دار کردن کالاهاي فرهنگي خود گام برداشتهاند و ما نيز بايد در اين زمينه اقدام کنيم.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت با تأکيد بر رسالت رسانه ملي در راه شناسنامه دار کردن اين توليدات ادامه داد: با توجه به نقش الگو سازي رسانه ملي در زندگي مردم با حمايت رسانه ملي در اين مسير حرکت ميکنيم.
رحمتي افزود: اين حرکت به طور حتم در هدايت صنعتگران و آثار هنري آنها نقش بسزايي دارد ضمن اينکه کمک شايان توجهي در حفظ امانتهايي ميکند که مربوط به آيندگان اين مرز و بوم است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني نيز با بيان اينکه نقش صنايعدستي در اقتصاد کشور بيش از آنچيزي است که امروز تصور ميشود، گفت: در حال حاضر بيش از 3 ميليون نفربه طور مستقيم از اين طريق ارتزاق ميکنند.
مهدي کيايي اضافه کرد: زندگي و حيات نزديک 15 ميليون نفر بر اساس آمار و ارقام موجود وابسته به اشتغال ناشي از صنايعدستي است.
وي در ادامه اظهار داشت: کشور ما از پتانسيل قابل توجهي در بخش صنايعدستي برخوردار است که اگر جامعه قابليت پذيرش آن را داشته باشد با بازده اقتصادي زود هنگامي روبرو ميشويم.
معاون اداره کل توسعه و ترويج نيز با بيان اينکه فرهنگ سازي در هر بخشي بايد از مسئولان شروع شود، گفت: يکي از موضوعاتي که توسط اين اداره کل دنبال ميشود ايجاد ويترين صنايعدستي است.
آرش بهادري خاطرنشان کرد: اداره کل توسعه و ترويج آمادگي لازم براي همکاري در راستاي ايجاد ويترين صنايعدستي در معاونت مجلس و امور استانهاي صدا و سيما دارد.
وي ياد آور شد: همچنين خريد توليدات صنايعدستي براي استفاده در سيستم اداري نيز با همکاري اين معاونت آغاز شده و اداره کل توسعه و ترويج در صورت خواست معاونت مجلس صدا و سيما فروشگاههاي معتبر را معرفي ميکند./111
انتهای پیام/