نماينده مردم مراغه و عجب شير در مجلس شوراي اسلامي که در جلسه
شوراي معاونان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در مراغه سخن مي گفت، افزود: بررسي فرهنگ و تاريخ، نشان مي دهد ظرفيت هاي بسيار بالايي در استان داريم و بايد براي افزايش توسعه و درآمد هاي عمومي از اين توانمندي ها بهره بگيريم.
وي تصريح کرد: در سالهاي اخير شاهد روند رو به رشدي در زمينه انجام مطالعات تخصصي و بررسي هاي کارشناسانه در مسائل گردشگري بوديم و اين مسئله نشان مي دهد به آينده اين اقدامات مي توانيم اميدوارانه تر نگاه کنيم.
به گفته نجفي، ثبت و احياي آثار تاريخي يکي ديگر از مواردي است که به معرفي و حفظ مسائل تاريخي کمک شاياني کرده و سرعت گرفتن روند ثبت آثار در طول سال گذشته گام مهمي در جهت تسريع معرفي تاريخ غني منطقه بوده است.
نماينده مردم مراغه و عجب شير از مسئولان خواست با تعريف کردن چشم انداز هاي بلند مدت، بررسي کارشناسي و تخصيص اعتبارات لازم براي توسعه مسائل مربوط به ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، به نسلهاي آينده فرصت و امکان آشنايي با گذشته خود را به بهترين شکل بدهند.
وي با اشاره به طرح هاي مربوط به گردشگري گفت: تاسيس مجتمع هاي خدماتي و رفاهي در ورودي ها و خروجي هاي شهر و در دسترس بودن آنها از جمله امکاناتي است که مي تواند موجب جذب گردشگر بيشتري بشود.
مهندس تراب محمدي رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز با اشاره به تلاش جدي سازمان براي رشد و توسعه فعاليت هاي مرتبط با گردشگري، از افزايش چشمگير اعتبارات سال جاري خبر داد.
دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان، مناطق زيباي گردشگري و ابنيه تاريخي در شهرستانهاي مراغه و عجب شير را عاملي براي جذب گردشگران داخلي و خارجي دانست که با ايجاد زيرساختهاي لازم به طور قطع مي توانند ميزبان تعداد بيشتري از گردشگران داخلي و خارجي باشند.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد فعاليت هاي صورت گرفته هر چه زودتر به ثمر برسد و مردم فهيم اين شهرستانها نيز از فوايد و نتايج اين امر برخوردار گردند.
شهرستانهاي مراغه و عجب شير در جنوب استان آذربايجان شرقي واقع شده اند و به دليل واقع شدن در منطقه ويژه جغرافيايي، به جز تاريخ بسيار غني، از مواهب طبيعي منحصر به فردي نيز برخوردار هستند./106
انتهای پیام/