وي افزود : همچنين امسال 100 ميليارد تومان اعتبار براي ساماندهي معابر ، احداث بوستانها و آرامستان ها و احداث غسالخانه روستايي و ساماندهي پسماندهاي روستايي به روستاهاي داراي دهياري اختصاص مي يابد.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي کشور همچنين با اشاره به فعاليت 21 هزار و 500 دهياري در حال حاضر اظهار کرد : مطابق برنامه ريزي هاي به عمل آمده تا پايان سال جاري همه روستاهاي با بيش از 60 تا 80 خانوار جمعيت در سراسر کشور صاحب دهياري مي شوند که به اين ترتيب تعداد دهياريهاي کشور تا پايان سال 88 به 23 هزار افزايش مي يابد .
نيکزاد افزود: به وضعيت روستاهائي که تعداد خانوار آنها به اين حدنصاب نمي رسد ولي داراي شرايط خاصي هستند که صدور مجوز دهياري براي آن دهياري مي تواند با اهميت باشد ، به طور ويژه رسيدگي خواهد شد.
وي در ادامه از اختصاص اعتباري براي احداث ساختمان اداري دهياري خبر داد و گفت :در همه روستاهاي مراکز دهستانهاي کشور، که حدود دو هزار و 500 روستا را شامل مي شود،با تخصيص 100 ميليون ريال اعتبار براي دهياريها ساختمان اداري با متراژ 65 تا 70 مترمربع احداث مي شود.
وي همچنين از اختصاص اعتباري معادل چهار ميليارد تومان براي ساماندهي گلزار شهداي روستائي خبر داد و ار دفاتر امور روستائي استانداريها خواست تا برنامه ريزي هاي لازم را براي اين امر و به وِيژه گلزار تک مزار شهدا در روستاها انجام دهند .
نيکزاد همچنين از اختصاص اعتباري به منظور افزايش حقوق دهياران کشور خبرداد و گفت : در آستانه ماه مبارک رمضان و با هداف کمک دولت به مساجد روستايي به هر مسجد در روستاهايي که داراي دهياري هستند اعتباري معادل 500 هزار تومان تا يک ميليون تومان کمک مالي پرداخت مي شود تا صرف خريد قرآن، جزوات آموزشي و آماده سازي مساجد براي اين ماه شود.
وي در ادامه از انجام مذکرات در خصوص احداث يک هزار خانه عالم در روستاها با اعتبارات سازمان شهرداريها و دهياريهاي کشور و ساير دستگاههاي ذيربط خبر داد.
معاون عمراني وزير کشور در ادامه از تحقق تمامي مصوبات سفراستاني مقام معظم رهبري در موضوع مديريت روستائي به استانهاي يزد و فارس خبر داد و گفت : بيش از نيمي از مصوبات سفر استاني مقام معظم رهبري به استان کردستان تحقق يافته و مابقي آن در خاتمه شش ماهه نخست امسال محقق مي شود.
وي همچنين از تحقق بيش از 60 درصد مصوبات سفر استاني هيات دولت به استانها در زمينه مديريت روستائي و دهياريها خبر داد و افزود : پيش بيني مي شود تا پايان سال جاري نيز 100 درصد تعهدات سفرهاي استاني هيئت دولت در اين زمينه محقق شود.
رئيس سازمان شهرداريها و دهياريهاي کشور در ادامه با اشاره به اينکه مطابق برنامه ريزي ها و با تلاش دستگاههاي ذيربط قرار است در هفته دولت امسال پنج هزار و 385 پروژه روستايي شامل يک هزار و 829 پروژه مربوط به اعتبارات زکات روستائي و سه هزار و 556 پروژه مربوط به نهضت حل مشکلات روستائي در کشور افتتاح شود از مديران کل دفاتر امور روستائي خواست تا نظارت و پي گيريهاي لازم را در اين زمينه در هماهنگي با دستگاههاي استان به عمل آورند .
به گفته نيکزاد امسال اعتبار پروژه هاي زکات روستائي به 480 ميليارد ريال افزايش يافت که سهم کميته اماد 240 ميليارد ريال و سهم سازمان شهرداريهاودهياريهاي کشور و استانداريها هرکدام 120 ميليارد ريال مي باشد .
وي همچنين با بيان اينکه تهيه ماشين آلات مورد نيازدهياريها به دفاتر امور روستائي استانداريها واگذاز شده از مديران کل اين دفاتر خواست تا به کيفيت و کارائي اين ماشين آلات در محيط هاي روستائي توجه کافي داشته باشند.
رئيس سازمان شهرداريها ودهياري هاي کشور ، همچنين با اشاره به تفاهم نامه امضا شده ميان سازمان شهرداري ها و دهياري کشور با شرکت آب وفاضلاب در خصوص واگذاري امور آب و فاضلاب روستاها به دهياريها گفت : به موجب اين تفاهم نامه توليد ونگهداري آب شرب در 360 روستاي منتخب کشور به ضورت پايلوت به دهياري ها واگذار شد که پيگيري و مديريت و برنامه ريزي صحيح دفاتر امور روستائي استانداريها در مدت زماني که اين طرح به صورت پايلوت اجرا مي شود مي تواند زمينه ساز واگذاري مطمئن اين امر به دهياريها باشد.
مهندس نيکزاد همچنين آمادگي سازمان شهرداريها ودهياري هاي کشور را در زمينه تقويت پايگاههاي آتش نشاني روستائي ، تهيه و واگذاري نرم افزار حسابرسي دهياريها ، ساماندهي وضعيت حفاري در روستاها اعلام کرد و بر پيگيري موضوعات مربوط به مسکن مهر در روستها نيز تاکيد کرد.
مهندس نيکزاد در خاتمه با بيان اينکه دولت و رئيس جمهور محترم همواره به تقويت روستاها اعتقاد راسخي داشته اند و در دور دوم سفرهاي استاني بازديد از روستاها نيز در برنامه کاري دکتراحمدي نژاد قرار گرفت ، از مديران کل دفانر امور روستائي استانداريها خواست تا با نگاه کارشناسي ابعاد مختلف ماندگاري ساکنان روستاها در روستاها ، ارتقاي کيفيت معيشت آنان و راههاي جلوگيري از مهاجرت آنان به شهرها را بررسي و جهت تصميم سازي ها و سياستگذاريهاي کلان و خرد بررسي نمايند./100
انتهای پیام/