ساسان قاسمي ادامه داد: اين مرکز منبع جامعي را در بخش هنرهاي سنتي و صنايع دستي در اختيار پژوهشگران و محققان قرار مي دهد.
وي با اشاره به اينکه برترين تحقيقات، پژوهش ها و پايان نامه ها در اين مرکز موجود است، اظهار داشت: اين تعداد در طول سال هاي فعاليت بخش صنايع دستي کشور جمع آوري شده ضمن اينکه کتاب هاي ويژه اي نيز با موضوع صنايع دستي در اين مجموعه قابل دسترس است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت از محققان مرکز فناوري ارتباطات و اطلاعات آموزشي وزارت آموزش و پرورش کشور براي بهره برداري از اين منابع دعوت کرد و افزود: انجام هر کار اجرايي در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي نياز به تحقيقات و مطالعات کامل دارد که منابع موجود اين امکان را به وجود مي آورد.
قاسمي تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي تعامل مناسبي را از سال گذشته با کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان آغاز کرده است که خوشبختانه به نتايج خوبي نيز دست يافته است.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به نزديکي فعاليت هر سه حوزه مي توان يک تعامل مثلثي شکل را ايجاد و با قدرت بيشتري در اين عرصه فعاليت کرد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه اداره کل توسعه و ترويج در حوزه فناوري اطلاعات از سال گذشته اقداماتي را انجام داده است، گفت: آموزش مجازي، موزه مجازي و بازي هاي رايانه اي از جمله اين اقدامات بوده است.
ساسان قاسمي ياد آور شد: مرکز فناوري ارتباطات و اطلاعات آموزشي وزارت آموزش و پرورش در زمينه فعاليت هاي الکترونيک و مجازي پيشتاز است که تجربيات اين مرکز مي تواند راهکار بهتري را پيش روي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي قرار دهد./111
انتهای پیام/