صنايع‌دستي به سيستم آموزش الکترونيک کشور وارد مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، حميد رضا کفاش با بيان اين مطلب گفت:‌ يکي از مهمترين رسالت‌هاي معاونت فناوري ارتباطات و اطلاعات آموزشي وزارت آموزش و پرورش کشور آموزش به شکل الکترونيک است.

وي با اشاره به اينکه در بخش آموزش الکترونيک اين معاونت در دو شبکه ملي مدارس و رشد به خوبي فعاليت مي‌کند، اظهار داشت: خوشبختانه با فعاليت موفقي که در اين دو شبکه داشته‌ايم تجربيات ارزنده‌اي به دست آورده‌ايم که مي‌تواند در اختيار بخش صنايع‌دستي کشور قرار گيرد.

اين مقام مسئول ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي نيز از سال گذشته آموزش الکترونيک صنايع‌دستي خود را آغاز کرده که مي‌تواند با اين همکاري زمينه تازه‌اي از آموزش را تجربه کند.

معاون فناوري ارتباطات و اطلاعات آموزشي اين وزارتخانه تصريح کرد: با تأمين زير ساخت‌هاي اين بخش آموزش الکترونيک صنايع‌دستي مي‌تواند به عنوان يک شاخه اصلي تعريف شود.

کفاش با بيان اينکه بنياد ICDL و سواد رسانه‌اي کشور در اختيار وزارت آموزش و پرورش است، گفت: آموزش‌هاي اين بخش در 149 کشور جهان داراي اعتبار است.

وي در ادامه اظهار داشت: اين مرکز آمادگي کامل را براي ورود آموزش‌هاي صنايع‌دستي به اين سيستم دارد و اين به معناي يک اتفاق خوب براي بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور است.

معاون فناوري ارتباطات و اطلاعات آموزشي وزارت آموزش و پرورش افزود: اين مرکز بيش از 40 هزار عکس آموزش و بيش از 30 ميليون نشريه رشد را در آرشيو خود دارد که به معناي برخورداري از يک رسانه قوي جهت همکاري‌هاي مشترک است.

حميد رضا کفاش افزود: نشريه رشد يک رسانه مکتوب مناسب براي معرفي و ترويج فرهنگ هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خواهد بود که مي‌تواند توسط متوليان اين بخش مورد توجه قرار گيرد.

وي در ادامه اظهار داشت:‌ براي اضافه کردن بخش هنر به اين نشريه کارشناسان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بررسي‌هاي لازم را انجام دهند و نتايج را براي عملي شدن اين راهکار اعلام کنند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138804262