به گفته وي در مرحله نخست اين جشنواره دو هزار و 840 تشکل شرکت و دستاوردهاي خود را ارائه کردند.
معلمي ادامه داد: در مرحله نخست داوري 800 سمن و در مرحله دوم 100 تشکل غيردولتي انتخاب شدند.
وي با اشاره به برگزاري اين جشنواره با حضور دبيران 100 تشکل برتر و 30 نماينده از سراسر کشور اظهار داشت: 14 مرداد ماه 30 تشکل غيردولتي برتر کشور در 10 شاخص آموزش و توانمندسازي، انتشار نشريه، طراحي سايت اينترنتي، تبليغات و اطلاع رساني، مطالعات و برنامه ريزي، تشکيلات، نحوه ارائه خدمات عمومي، فعاليت هاي فرابخشي، غني سازي اوقات فراغت و مقام ها و توفيقات کسب شده معرفي مي شوند.
مدير کل دفتر امور اجتماعي سازمان ملي جوانان گفت: نيمي از تشکل هاي شرکت کننده در جشنواره اتفاق را سازمان هاي مردم نهاد جوانان و نيم ديگر را سمن هاي تحت حمايت اعضاي شوراي هماهنگي تشکل هاي سراسري تشکيل مي دهند.
معلمي افزود: در ميان تشکل هاي سراسري در استان هاي مختلف، کانون هاي فرهنگي و هنري مساجد، نيروي مقاومت بسيج و جمعيت هلال احمر حضور فعالي داشته اند.
وي به حضور کارشناسان، فعالان اجتماعي و نمايندگان تشکل هاي غيردولتي در هيئت داوران جشنواره اشاره کرد و گفت: نمايشگاه دستاورد تشکل هاي برتر در حاشيه جشنواره ملي اتفاق و در قالب 70 غرفه برگزار خواهد شد و سمن ها توانمندي و خلاقيت خود را در معرض ديد مسئولان، متوليان و شبکه فعالان فرهنگي و اجتماعي قرار مي دهند تا بتوانند زمينه تعاملات خود را تقويت کنند.
مدير کل دفتر امور اجتماعي سازمان ملي جوانان، تشکيل شبکه هاي تخصصي و قدرتمند براي فعاليت سازمان هاي مردم نهاد را از مهمترين امتيازات جشنواره ملي اتفاق برشمرد و گفت: بر اين اساس مي توان با ايجاد حلقه هاي ارتباطي بين اين سازمان هاي اجتماعي، ظرفيت بهره برداري از تجربيات، تجميع انرژي و خلاقيت ها و هم افزايي را فراهم کرد. اکنون مهمترين ضعفي که در فعاليت تشکل هاي غيردولتي وجود دارد، عملکرد جزيره اي و اقدامات موازي آنان است که با تقويت شبکه هاي تخصصي و تبادل دو سويه تجربيات، تا حد زيادي برطرف خواهد شد./100
انتهای پیام/