وي با بيان اينکه مکتب تمام پيامبران آسماني نزديک کردن انسان ها به خداوند بوده است، گفت: پيامبران زميني آمدند که انسان ها را به نظريات و تفکرات خود بر اساس کسب منافع مالي جذب کنند.
انواري ادامه داد: آنچه که ما اکنون به عنوان الگوي حکومت اسلامي داريم نوشته هاي امام علي (ع) به صورت اجرايي و عملي است و امام خميني (ره) براساس مکتب پيامبران حکومت تئوري اسلامي را در کشور پايه گذاري کردند.
سرپرست کميته امداد کشور با بيان اينکه خدواند احسان ، محبت و همدردي را دوست دارد و آرامش و تعالي انسان ها را در اين امور قرار داده است، افزود: خداوند در قرآن از احسان و انفاق به عنواني تجارتي بدون ضرر ياد مي کند چرا که قدرت انسان ها را در محبت و همدردي با ديگران دانسته و اين را تجارت با خدا مي داند.
انواري اظهار داشت: اگر اين نظريه اسلام مورد قبول باشد انسان هاي کمال بيشتري دارند که بيشترين اتصال را به خدا و پيامبر اسلام داشته باشند و با ديدن يک محروم يا يتيم خود و منافع خود را فراموش کنند.
وي با اشاره به مصر بودن پيامبر در کاهش درد هاي مردم گفت: کساني مي توانند ادعاي خليفگي خدا را در زمين داشته باشند که خواسته ديگران را بر خواسته خودشان ترجيح دهند.
سرپرست کميته امداد کشور با بيان اينکه محروميني که در سر راه ما قرار مي گيرند آزماشات الهي هستند ، ادامه داد: اينکه گاهي اوقات از مراجعه محرومان خسته مي شويم ناشي از جهل ما نسبت به لطف خداوند است.
وي در پايان گفت: انسان ممکن است خيلي از فرايض ديني را انجام دهد اما هنگامي که چيزي را از مال خود ببخشد ارزشمند است و آنچه که امام راحل به دنبالش بود تداوم نهضت کميته امداد با روحيه محبت بود.
در پايان اين همايش از جمعي از خيرين کميته امداد استان کرمانشاه تقدير شد. /100
انتهای پیام/