يحيي رحمتي ادامه داد: هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان بخشي از اين هويت مطرح هستند که خوشبختانه امروز نسبت به گذشته عرصه فعاليت تعريف شدهاي دارد.
وي با اشاره به اينکه هنرهاي سنتي بايد هم پاي نيازهاي روز جامعه حرکت کند، اظهار داشت: اگر بتوان صنايعدستي را با نيازهاي جامعه تطبيق داد در آينده هيچ چير نميتواند جايگزين آن شود.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: نبود فرهنگ سازي مناسب براي جلوگيري اين جايگزيني ميتواند آسيبهاي جدي را وارد کند که البته در تعامل با موسسه ناجي هنر خواستار حل اين بحران هستيم.
همچنين معاون اداره کل توسعه و ترويج نيز با تأکيد بر اهميت رسالت معرفي و ترويج هنرهاي سنتي کشور گفت: با توجه به اينکه توسعه و ترويج هنرهاي سنتي قدمت زيادي در کشورمان ندارد نيازمند شناخت مناسبتر باورهاي اجتماعي مردم هستيم.
آرش بهادري در ادامه اظهار داشت: براي معرفي رشتههاي صنايعدستي متناسب با باورهاي اجتماعي اقداماتي چون ساخت بازيهاي رايانهاي را با همکاري موسسات مختلف در سطح مقدماتي آغاز کردهايم.
وي تصريح کرد: با توجه به رسالت موسسه ناجي هنر در ساخت فيلمهاي بلند و کوتاه، جاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي در فضاهاي داخلي فيلمها خالي است.
اين مقام مسئول افزود: بهره مندي از صنايعدستي در فضاهاي داخلي فيلمهاي تلويزيوني و سينمايي در کنار تلطيف محيط، ترويج اين بخش از هنر و فرهنگ کشورمان را نيز به دنبال دارد.
بهادري خاطرنشان کرد: جاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي در بطن زندگي مردم است و نبود اين باور در ميان مردم در سالهاي اخير مشکلاتي را پديد آورده است./111
انتهای پیام/