اين جوان 25 ساله فرانسوي که اصالتي الجزايري دارد، اولين سفرش به ايران را سفري رويايي توصيف کرد و گفت: باورم نمي شود در ايران هستم و از بناهاي تاريخي و فرهنگي ايران بازديد ميکنم.
بايگل افزود: اين سفر به نظرم سفري در زمان و مکان بود. چون در ايران مي توان به راحتي به نمونه هاي اصيل و بي نظير هر چيزي دسترسي پيدا کرد و گذر تاريخ را به شکلي واقعي و تاثير گذار تجربه نمود.
اين هنرمند نقاش که تحصيلات خود را در رشته حقوق نيز پيگيري مي کند ، با اشاره به ظرايف هنري موجود در مسجد کبود گفت: دست نخوردگي مسجد کبود و به وجود نيامدن تغييرات بنيادي در مراحل مختلف مرمتي مسجد، يکي از نکات قابل توجه اين مکان مقدس است.
به عقيده وي، چرخش آيات قرآن بر سقف و ديوارهاي مسجد با تلفيقي از رنگ آبي بسيار زيبايي که نمونه آن در جاهاي ديگر ديده نشده، بر اهميت و زيبايي اين مسجد افزوده و آن را به بنايي بي بديل در جهان اسلام تبديل کرده است.
بشري بايگل سفر به ايران و تبريز را جزو روزهاي مهم و ماندگار عمرش دانست و از حضور در جمع مردم مهربان کشورمان ابراز خرسندي کرد.
لازم به ذکر است بشري بايگل به همراه 28 فرانسوي تبار مسلمان ديگر و به دعوت جامعه المصطفي قم مهمان کشورمان ايران بودند و از شهرهاي قم، تبريز و مشهد بازديد به عمل آوردند./106
انتهای پیام/