ارائه 354 ميليارد تومان تسهيلات به سرمايه گذاران بخش خصوصي

به گزارش ميراث آريا(CHTN) حسين فاضلي در جمع خبرنگاران تصريح کرد: طي سالهاي 84 تا 88، 150 ميليارد تومان صرف توسعه زير ساخت‌هاي صنعت گردشگري شده است. اين درحالي است که قبل از فعاليت دولت نهم حجم سرمايه گذاري بالغ بر 50 ميليارد ريال بود.

وي خاطرنشان کرد:علاوه بر اين مبلغ که از طريق اعتبارات ملي در اختيار بخش گردشگري قرار گرفته است براساس بخشنامه معاون اول رئيس جمهور در سال گذشته امکان تخصيص 5 درصد بودجه تملک دارايي استان‌ها به بخش هاي گردشگري،ميراث فرهنگي و صنايع دستي فراهم شد.

معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به سياست‌هاي اين سازمان براي ايجاد زير ساختهاي مناطق نمونه گردشگري تصريح کرد:180 ميليارد ريال اعتبار به منظور تامين زير ساخت‌هاي مورد نياز مناطق نمونه در سال 87 اختصاص پيدا کرده است.

فاضلي از اختصاص بودجه اي تحت عنوان سرمايه در گردش واحدهاي گردشگري براي نخستين بار در کشور خبر داد و افزود:سرمايه در گردش واحدهاي موجود بالغ بر هزار ميليارد ريال تعيين شد ه است.

فاضلي به تدوين ضوابط و استانداردهاي مناطق نمونه گردشگري اشاره کرد و افزود: بر اساس اين ضوابط سطح بندي مناطق نمونه گردشگري انجام شده است. اين ضوابط به منظور جذب سرمايه گذاران به صورت شناسنامه تدوين شده و از طريق سايت در اختيار علاقمندان قرار مي گيرد.

وي تصريح کرد: در سال جاري براي اجراي پروژه هاي مناطق نمونه نياز به اصلاح آيين نامه ها و دستورالعمل ها داشتيم که اين اقدام انجام شد. از اين پس تمام فعاليت‌هاي مرتبط با مناطق نمونه گردشگري در استانها انجام مي شود. بحثهاي نظارتي به صورت متمرکز و سيستماتيک در سازمان انجام مي شود.

معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي افزود: در حوزه طرح هاي توسعه اي، برون سپاري تسهيلات به طور مناسب انجام شده و مطالعات براي روستاهاي هدف گردشگري بوسيله مشاوران در قالب گروههاي 11-10 نفري در 100 روستا در دست انجام است./105

انتهای پیام/

کد خبر 1388050214