به گزارش ميراث آريا (chtn) مجيد قرباني در سلسله نشست هاي پژوهشي گروه درماني معتادان مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر در مجموعه فرهنگي شقايق در شمال تهران اعلام کرد: اينکه برخي مراکز ادعا مي کنند در چند ساعت مي تواند اعتياد به مواد مخدر را درمان کنند، تبليغات دروغيني است که عنوان مي شود.

وي افزود: ادعاهايي در خصوص درمان بيماري اعتياد در مدت چند ساعت و يا چند روز کذب است و مبناي علمي ندارد.

اين کارشناس تحقيقات مرکز پژوهش ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: براي ترک اعتياد معتادان، حداقل به شش ماه تا دو سال زمان و کار مستمر درماني اعم از رواني و دارويي نياز است و پس از اين مدت مي توان در خصوص بهبود قطعي فرد معتاد اظهار نظر قطعي کرد.

قرباني همچنين با اشاره به تبليغات دروغين برخي مراکز درماني با عنوان \"‌سم زدايي معتادان راهکار قطعي ترک اعتياد\"، گفت: سم زدايي نخستين گام براي کمک به ترک اعتياد معتادان است، اما تنها راهکار درمان نيست و بايد در کنار اين روش، با کار درماني و ايجاد انگيزه و تغيير نگرش فرد بيمار را به سوي ترک اعتياد سوق داد.

اين پژوهشگر همچنين ايجاد انگيزه را عامل اصلي روند بهبود ترک اعتياد در افراد معتاد بيان کرد و افزود: تا زماني که فرد معتاد به نگرش انگيزشي ترک اعتياد نرسد و نخواهد، با روش هاي اجباري نمي توان کاري مفيدي براي وي انجام داد.

قرباني کار گروهي درماني را براي ترک اعتياد مناسبتر از کار فردي دانست و افزود: نتايج تحقيقات نشان داده است که کار درماني گروهي اثرگذارتر از کار فردي است و نتايج مطلوبتري را در ترک اعتياد به جاي مي گذارد.

وي با اشاره به چيدمان گروههاي درماني ترک اعتياد گفت: گروه هاي هشت تا 12 نفر براي کار درماني گروهي مناسب هستند و بايد حداقل به طور يک بار در هفته به کار درماني پرداخته شود./100

انتهای پیام/

کد خبر 138805028