تجهيز 8 واحد بين‌راهي استان مرکزي به سرويس بهداشتي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به اين منظور و با توجه به پراکندگي واحدهاي پذيرايي بين‌راهي استان در سال گذشته از محل کمک‌هاي استاني و ملي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تعداد 8 واحد پذيرايي در محورهاي پرتردد استان براي اجراي اين طرح انتخاب شدند.

از جمله واحدهاي پذيرايي مي‌توان رستوران بهارستان در کيلومتر 8 محور گردشگري اصفهان _ دليجان، رستوران گل ياس در کيلومتر 65 محور گردشگري اراک _ سلفچگان، رستوران آرياندشت در کيلومتر 45 محور گردشگري ساوه _ همدان و رستوران توريستي برکه در کيلومتر 15 محور گردشگري ساوه _ همدان را نام برد.

همچنين رستوران براداران محمدي در کيلومتر 35 محور اراک _ بروجرد، رستوران گلدشت در کيلومتر 60 محور اراک _ سلفچگان، رستوران بهار در کيلومتر 35 محور تهران ساوه و رستوران فدک در کيلومتر 5 محور گردشگري خمين _ محلات چهار رستوران ديگري هستند که به سرويس بهداشتي و نمازخانه مجهز شده‌اند.

در راستاي تجهيز هريک از اين واحدهاي پذيرايي بين‌راهي به سرويس بهداشتي و نمازخانه به هر واحد مبلغ 19 ميليون تومان کمک بلاعوض پرداخت شد، که مراحل اجرا و احداث آنها به پايان رسيده و مورد بهره‌برداري قرار گرفته‌اند./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388050350