وي ادامه داد: دولت به عنوان کارفرما اختيار ورود به سرمايه گذاري به طور مستقيم را ندارد اما از طريق بخش خصوصي و شرکت هاي دولتي زير ساخت هاي گردشگري را توسعه مي دهد.
وي با اشاره به جاذبههاي توريستي و مناطق نمونه گردشگري در کشور تاکيد کرد: امکانات و شرايط در تمام اين نقاط براي سرمايه گذاري فراهم شده است.
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي افزود:علاوه بر تامين زيرساخت هاي گردشگري مانند راه هاي دسترسي، تامين آب، برق، گاز و تلفن دولت حداکثر80 درصد هزينه ساخت پروژه هاي گردشگري را به صورت ريالي و ارزي همزمان با پيشرفت فيزيکي از طريق معرفي به بتنک هاي عامل بصورت تسهيلات در اختيار سرمايه گذاران براي برخورداري طرح از توجيه اقتصادي قرار ميدهد.
وي اظهار داشت: بزودي در يک نشست با حضور سرمايه گذاران ايراني فرصتهاي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف حوزه گردشگري به مديران شرکت BCEG\" ارائه داده مي شود.
در ادامه اين ديدار، \"سان جان بينگ\" يکي از مهندسين طراح شرکت مهندسي ساخت و ساز \"BCEG\" با اشاره به فعاليت هاي اين شرکت در خصوص ساخت و ساز گفت: اين شرکت سابقه طولاني در ساختمان سازي دارد و مهمترين اقدامات آنان بازسازي هتل بزرگ آزادي تهران است.
وي يکي از مهمترين اهداف شرکت را ورود مستقيم به بازار ايران دانست، افزود: تلاش مي کنيم توانايي هاي شرکت خود را در اجراي پروژه ها به ايرانيان نشان دهيم.
وي ساخت هتل هيلتون در مغولستان، توسعه فرودگاه پکن وساخت هتل و ويلاهاي مجلل در کشور دبي را از ديگر فعاليت هاي مهم اين شرکت ذکر کرد./106
انتهای پیام/