در اين نشست رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان به عنوان رييس اين کميته توضيحات کاملي در خصوص چگونگي شکل گيري شورا، تاريخچه، اهداف، اعتبارات و نتايج حاصل از آن ارائه دارد.
اسدالله بيات همچنين در زمينه نشست منطقهاي شوراي جهاني صنايعدستي و همچنين در خصوص اقداماتي که تا به امروز در مورد آن انجام شده توضيحاتي داد.
همچنين معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان نيز با اشاره به اينکه قرار داد مربوط به نمايشگاه بين المللي صنايعدستي که همزمان با برپايي نشست برگزار ميشود منعقد شده است، اظهار داشت: تشکلهاي بخش خصوصي نهايت تلاش و همکاري خود را در برگزاري با شکوهتر اين نشست و انجام دهند.
بهجت عباسي ادامه داد: حضور فعال صنعتگران شاخص و برتر استان در نمايشگاه صنايعدستي بين المللي همدان بازار فروش موفقي را براي اين هنرمندان در آينده رقم خواهد زد.
وي تصريح کرد: همچنين با حضور در اين نمايشگاه جذب سرمايه گذاري، فراهم کردن زمينه حضور تجاري بازرگانان و فعالان اقتصادي نيز فراهم ميشود.
در ادامه اين نشست ساير اعضاء حاضر نيز نظرات و پيشنهادات خود را در ارتباط با چگونگي برپايي نشست منطقهاي شوراي جهاني صنايعدستي بيان کردند.
در اين نشست مقرر شد اتاق بازرگاني صنايع و معادن نقاط ضعف و قوت همايش سرمايه گذاري که مدتي پيش در اين استان برگزار شد را در جهت برپايي هر چه مناسبتر نشست منطقهاي شوراي جهاني صنايعدستي ارائه دهند.
در روزهاي آينده با حضور اعضاء تشکلهاي بخش خصوصي استان همدان چون چرم، سفال، منبت تويسرکان، منبت ملاير، خوشه حاجي آباد ملاير، منبت روستاي اشترمل، جيجانکوه نسبت به برپايي هر چه مناسبتر نمايشگاه بين المللي صنايعدستي تصميم گيري ميشود./111
انتهای پیام/