تصويب مناطق نمونه گردشگري باعث سامان يافتن سرمايه‌گذاري در گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn)، رفيعي در نشست دوره‌اي کارگروه‌هاي تخصصي معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تصريح کرد: بخش عمده‌اي از عدم استفاده از پتانسيل‌هاي کشور مربوط به عدم جذب سرمايه‌گذاري لازم است.

وي با اشاره به مشکلات موجود درباره جذب سرمايه گذاري در کشور خاطرنشان کرد: اگر به اطلاعات و آمار ارائه شده از سوي دستگاه هاي مسئول توجه شود با توجه به سرمايه‌گذاري‌هاي کلان انجام شده پس از انقلاب اسلامي به اين نتيجه مي‌رسيم که بايد اتفاقات بزرگي در بخش سرمايه‌گذاري رخ مي داد.

رفيعي تدوين ضوابط مناسب براي تشخيص صلاحيت سرمايه‌گذار را يکي از ضرورت هاي لازم براي انتخاب سرمايه‌گذار مناسب ذکر کرد.

وي توجه به توجيه فني و اقتصادي پروژه ها را از جمله ديگر ضرورت‌هاي موجود در سرمايه‌گذاري ذکر کرد و افزود: يکي از نکات مهم بحث قوانين و مقررات است و يکي از مشکلات موجود مغايرت مقررات و دستورالعمل‌هاي برخي دستگاه ها با يکديگر است.

رفيعي گفت: بايد مقررات شفاف و سهل الوصول، غير قابل تغيير براي توسعه سرمايه‌گذاري در کشور تدوين شود.

معاون برنامه‌ريزي استاندار فارس با اشاره به اقدامات دولت براي خصوصي شدن و تخصصي شدن بانک‌ها افزود: اين امر مي تواند بخشي از مشکلات موجود در سرمايه‌گذاري را حل کند.

وي سليقه اي برخورد کردن با موضوع سرمايه‌گذاري در کشور را از جمله ديگر مشکلات موجود براي جذب سرمايه‌کذاران ذکر کرد و افزود: بخشي از اين مشکل به عدم تناسب قوانين و بخشي نيز به عدم شناخت و اطلاع افراد باز مي گردد.

معاون برنامه‌ريزي استاندار فارس با اشاره به نگاه ويژه مديران سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي جذب سرمايه‌گذاري در دولت نهم تصريح کرد: جذب سرمايه‌گذاري در گردشگري نيازمند سرمايه‌گذاري قابل توجه در ساليان اوليه و ايجاد زيرساخت ها است.

رفيعي با اشاره به راه‌اندازي پروژه قطار اصفهان، شيراز افزود: اين شبکه تا بوشهر و عسلويه امتداد پيدا مي‌کند.

وي با اشاره به مصوبات سفرهاي استاني هيات دولت افزود: با تصويب مناطق نمونه گردشگري زمينه سامان يافتن سرمايه‌گذاري در گردشگري فراهم شده است.

در اين نشست حسين فاضلي معاون سرمايه‌گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز با اشاره به اقدامات انجام شده براي تسهيل سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري تصريح کرد: يکي از رويکرد هاي ما واگذاري امور به استان ها در جذب سرمايه‌گذار، ارائه مشاوره و انتخاب سرمايه گذار است.

وي افزود: ستاد سازمان نيز در اين راستا تسهيل روند سرمايه گذاري را بر عهده خواهد گرفت.

فاضلي با اشاره به مباحث مطرح شده درباره مناطق نمونه گردشگري در کارگروه‌هاي نشست معاونت سرمايه گذاري تصريح کرد: برگزاري اين نشست ها در هماهنگي فعاليت ها مي تواند بسيار موثر باشد./105


انتهای پیام/

کد خبر 1388050820