وي ادامه داد: تعداد بازارچههاي دائمي صنايعدستي استان گيلان 7 بازارچه است که سه بازارچه پيشرو در شهرستانهاي انزلي، لاهيجان و صومعه سرا واقع شده است.
معاون هنرهاي سنتي اين استان با اشاره به اينکه مطالعه هر هفت بازارچه به پايان رسيده است، اظهار داشت: شهرستانهاي انزلي، لاهيجان، طالش، فومن، آستارا و رشت ميزبان بازارچههاي دائمي صنايعدستي گيلان است.
يوسفي تصريح کرد: طراحي بازارچه صنايعدستي در شهرستان طالش نيز روزهاي پاياني خود را پشت سر ميگذارد.
وي با بيان اينکه طراحي بازارچههاي دائمي صنايعدستي در شهرستانهاي فومن، رشت و آستارا توسط کميته معماري انجام شده است، گفت: تا به حال طراحيهاي انجام شده چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
محمد علي يوسفي در ادامه اظهار داشت: کميته معماري بازارچههاي صنايعدستي با توجه به اهميت ايجاد اين بازارچهها، طراحي معماري آنها را همچنان دنبال ميکند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان خاطرنشان کرد: با شرکتي در خصوص آغاز مراحل ساخت سه بازارچه نخست وارد گفتگو شدهايم که با توافقات نهايي اين اقدام به زودي عملي ميشود.
وي ياد آور شد: استان گيلان يکي از استانهاي پيشرو در مطالعه بازارچههاي دائمي صنايعدستي بوده که تا به امروز برنامه ريزيهاي مربوط به اين طرح را به خوبي دنبال کرده است./111
انتهای پیام/