هزار و 918 مرکز گردشگري عضو شبکه سفرکارت هستند

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در اين رابطه گفت: يکي از پروژه‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري که در حوزه معاونت گردشگري تعريف، تبيين و تدوين شد، پروژه سفرکارت ملي است.

محمدشريف‌ملک‌زاده تصريح کرد: تاکنون تعداد دو ميليون و 949 هزار و 511 فقره سفر کارت از سوي ستاد سفرکارت ملي با همکاري بانک سپه صادر شده است.

اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري يادآور شد:از اين تعداد کارت صادر شده در چهار ماهه نخست سال 88، تعداد 25 هزار و 802 کارت شارژ شده است.

ملک‌زاده با بيان اينکه در حال حاضر تعداد هزار و 918 مرکز گردشگري اعم از مرکز اقامتي، پذيرايي و تفريحي عضو شبکه سفرکارت ملي هستند، متذکر شد: در تلاش هستيم تا تمامي مراکز گردشگري کشور به عضويت شبکه پذيرندگان سفرکارت درآيند.

وي بااشاره به اينکه طي حکم معاون گردشگري تمامي مراکز اقامتي کشور موظف به پيوستن به شبکه سفرکارت ملي هستند، خاطرنشان کرد: با همکاري معاونان گردشگري و روساي سازمان‌هاي استاني اين موضوع محقق شده است به طوريکه 98 درصد مراکز اقامتي ايران به شبکه سفرکارت ملي پيوسته‌اند.

ملک‌زاده در رابطه با نحوه پذيرش سفر کارت گفت: شارژ سفرکارت بايد از طريق دستگاه‌ دولتي که دارنده سفرکارت در آنجا مشغول به کار است انجام شود و سازمان ميراث‌فرهنگي هيچ مسئوليتي در رابطه با شارژ اين کارت‌ها برعهده ندارد.

وي با تاکيد بر اينکه سازمان ميراث‌فرهنگي در حوزه سفرکارت تنها سياست‌گذار است، تصريح کرد: سازمان ميراث‌فرهنگي با اجرايي کردن طرح سفر کارت ملي در حوزه ترويج و توسعه فرهنگ سفر و همگاني، همه‌مکاني و همه‌زماني کردن آن سياست‌گذاري کرده و در حوزه مسئوليتي خود موفق بوده است.

ملک‌زاده با اشاره به عدم شارژ سفرکارت از سوي برخي دستگاه‌هاي دولتي در سال گذشته گفت: طي دو مصوبه از سوي دولت تمامي دستگاه‌هاي دولتي موظف به شارژ سفرکارت کارکنان خود هستند.

وي با بيان اينکه سازمان ميراث‌فرهنگي همچنين در اين رابطه تبصره‌اي را تهيه کرده تا به عنوان يک ماده واحده به هيات دولت ارسال کند، تصريح کرد: در اين تبصره تمامي دستگاه‌هاي دولتي موظف مي‌شوند مبلغ مشخصي را براي شارژ سفرکارت کارکنان خود اختصاص دهند./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388051115