وي افزود: گردشگري به دليل گستردگي زيادي که دارد، با صنايع و مشاغل زيادي در ارتباط است و اين مسئله نبايد باعث شود تا در سايه آنها قرار بگيرد.
به گفته مير تاج الديني از آنجا که گردشگران در بازديد از مناطق مختلف، خواهان به يادگار بردن آثار و اشياي بومي مناطق نيز هستند، صنايع دستي و هنرهاي سنتي با رشد گردشگري مي تواند از داشتن مشتري و خواهان ثابت، مطمئن باشد و اينچنين دهها و صدها شغل مختلف متولد شده و به توسعه جامعه مي انجامد.
نماينده مردم تبريز اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تاکيد منابع ديني به سير و سياحت، گفت: آيه شريفه « قل سيروا في الارض» که تاکيد خداوند نتعال به ديدن و سير در آفاق و انفس است، به دليل آشنا شدن و عبرت گرفتن بسيار حايز اهمين است.
وي افزود: ما مسلمانان نبايد در عمل به اوامر الهي از ديگران عقب تر باشيم؛ در حاليکه در اين مورد بر اساس شواهد و قراين فراوان، ساير مردم و ملتها گوي سبقت را از ما گرفته اند و از ما پيش افتاده اند و لازم است براي عمل به کلام قرآن نسبت به اين مسائل توجه بيشتر و شايسته تري نشان دهيم تا از برکات آن بهره مند شويم.
عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي از تلاش مسئولان سياست گذار براي توسعه و ترويج و رفع مشکلات مربوط به هنرهاي سنتي و صنايع دستي و گردشگري سخن گفت و ابراز اميدواري نمود با ادامه يافتن و شتاب گرفتن روند کنوني شاهد مطرح شدن نام کشورمان و هنرهاي ارزشمند آن در تمام نقاط جهان باشيم.
نمايشگاه و بازارچه صنايع دستي و سوغات تبريز، با حضور مسئولان
سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و مقامات استاني و هنرمنداني از استانهاي مختلف کشور در محل پارکينگ مجموعه ائل گلي آغاز به کار کرد./106
انتهای پیام/