تهراني ها بيشترين جوايز صنايع دستي بانکها را مي برند

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين اداره کل ضمن هماهنگي و رايزني با بانک‌هاي کشور در سال جاري موفق به دريافت سهم تفکيکي هر استان در سبد جوايز غير نقدي بانک‌ها شود.

مهدي کيايي ادامه داد: کل مبلغ ريالي در نظر گرفته شده به جوايز صنايع‌دستي در سال 88 با حضور و مشارکت شش بانک ملي، تجارت، اقتصاد نوين، سپه، ملت و صادرات برابر با 18 ميليارد و 50 ميليون ريال بوده است.

وي با اشاره به اينکه اين مبلغ نسبت به سال 87 از لحاظ تعداد بانک‌هاي مشارکت کننده و مبالغ ريالي اختصاص يافته بيش از دو برابر رشد داشته است، اظهار داشت: بر اساس آمار مقايسه‌اي اين اداره کل در اجراي صحيح اين مصوبه، بالاترين ميزان سهم مشارکت بانک‌ها در سال گذشته به بانک کشاورزي با احتساب مبلغ 2 ميليارد و 900 ميليون ريال اختصاص دارد.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: بر اساس سهم تفکيکي هر استان در سبد غير نقدي جوايز صنايع‌دستي بالاترين ميزان اختصاص به استان تهران و بعد از آن به استان اصفهان با مبلغ يک ميليارد و 30 ميليون ريال مربوط مي‌شود.

کيايي با بيان اينکه استان خراسان رضوي نيز در رتبه سوم بالاترين ميزان اختصاص جوايز صنايع‌دستي بانک‌ها در سال جاري قرار دارد، گفت:‌ اين در حالي است که کمترين ميزان اختصاص جوايز صنايع‌دستي بانک‌ها در سبد جوايز غير نقدي به مناطق آزاد کشور با 30 ميليون ريال اختصاص دارد.

وي در ادامه اظهار داشت: همچنين استان‌هاي کهگيلويه و بوير احمد با مبلغ 80 ميليون ريال و خراسان جنوبي با 119 ميليون ريال در رده‌هاي بعدي کمترين‌ها قرار دارند.

اين مقام مسئول افزود: اين موضوع نيازمند بررسي کارشناسي در ايجاد و مشارکت بيشتر فروشگاه‌ها و تشکل‌هاي صنايع‌دستي نسبت به جغرافيا منطقه و پتانسيل هر استان از کشور دارد.

مهدي کيايي ابراز اميدوراي کرد:‌ چشم انداز و برنامه‌هاي کلان اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني در سال88، افزايش سهم 3 درصدي صنايع‌دستي در سبد جوايز غير نقدي بانک‌ها از طريق ايجاد هماهنگي و تعاملات بيشتر با بانک‌ها، دريافت مصوبه اين پيشنهاد از هيأت دولت و افزايش فروشگاه‌هاي صنايع‌دستي و بانک‌هاي مشارکت کننده در اجراي اين مصوبه خواهد بود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388051316