وي تصريح کرد: پيشبيني ميشود با پشتيباني مجلس و دولت گامهاي موثري در راستاي معرفي هرچه بيشتر ميراثفرهنگي کشور در سطح جهاني و همچنين ارتقا صنعت گردشگري ايران برداشته شود.
نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي و عضو هيات رئيسه مجلس متذکر شد: ميراث فرهنگي و گردشگري ايران به رغم حمايتهاي دولت و مجلس اما همچنان بخش مظلومي است و نيازمند توجه و حمايت بيشتر است.
حاجيبابايي با اشاره به قدمت دو هزار و 300 ساله شهر همدان تصريح کرد: همدان تنها شهر در جهان است که پس از دو هزار و 300 سال همچنان به عنوان يک شهر پابرجاست.
وي با اشاره به آثار ارزشمند موجود در همدان که از دورههاي مختلف تاريخي اين شهر برجاي مانده است، افزود: همدان به واسطه برخورداري از اين جاذبههاي تاريخي قابليت ثبت در فهرست ميراثجهاني را دارد.
حاجيبابايي با اشاره به قدمت تاريخي شهر هگمتانه گفت: در سال 83 و در جريان سفر مقام معظم رهبري به شهر همدان مصوب شد که هگمتانه به عنوان بزرگترين سايت ميراثفرهنگي و گردشگري کشور ثبت شود.
اين عضو هيات رئيسه مجلس تصريح کرد: امسال رديف مستقلي براي اين کار پيشبيني شده است و اميدواريم مصوبه رهبري در سال 88 اجرايي شود و به عنوان يک سايت ميراثفرهنگي و گردشگري به ثبت رسد.
وي با اشاره به آثار تاريخي ارزشمند شهر همدان گفت: همدان پکيج کاملي از آثار تاريخي چند هزار ساله است که اين خود تاکيدي بر لزوم ثبت همدان در فهرست ميراثجهاني است.
نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي و عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي راهاندازي بازارچه صنايعدستي را از ديگر پروژههاي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ارتباط با اين استان عنوان کرد.
حاجيبابايي با بيان اينکه در سفر هيات دولت به استان همدان منطقه امامزاده حسن به عنوان منطقه نمونه گردشگري مصوب شد، تصريح کرد: حمام تاريخي نيز در شهر همدان وجود دارد که قرار است براي تبديل شدن به موزه سکه تملک و راهاندازي شود.
وي يادآور شد: از سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري انتظار ميرود همدان را به عنوان يکي از قطبهاي کشور در هر سه حوزه ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري معرفي کند، چراکه همدان در هر سه حوزه از ظرفيتهاي بالايي برخوردار است.
نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي همچنين پيشنهاد راهاندازي موزه مشاهير همدان را مطرح کرد که مورد استقبال رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قرار گرفت.
وي همچنين به موقعيت همدان از نظرگردشگري اشاره کرد و افزود: در يکي دوسال گذشته ميزان گردشگران همدان چندين برابر شده است و اين به واسطه افزايش زيرساختهاي گردشگري در اين استان است.
حاجيبابايي با بيان اينکه تمام ارتباطات مرکز و غرب کشور از طريق همدان انجام ميشود، يادآور شد: در استان همدان 9 شهرستان وجود دارد که تمامي آنها مجهز به خطوط راهآهن است.
وي با اشاره به وجود فرودگاه بينالمللي در استان همدان يادآور شد: همدان از ظرفيتها و زيرساختهاي خوبي در زمينه گردشگري برخوردار است و ميتواند در کنار اصفهان و شيراز به عنوان يکي از اصليترين قطبهاي گردشگري کشور معرفي شود.
انتهای پیام/