وي ادامه داد: در راستاي سياستهاي اجرايي دولت و بر اساس دستور مستقيم رييس جمهور در خصوص استفاده از کالاهاي صنايعدستي در سبد جوايز غير نقدي بانکها اين اقدام صورت گرفته است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت با اشاره به اينکه اين اداره کل با برقراري ارتباط با روساي بانکها و عاملان فروش صنايعدستي دستورالعملي تدوين و به استانها ارسال کرد، اظهارداشت: بر اساس اين دستورالعمل با نظارت مستقيم معاونتهاي استان در سال گذشته 7 اتحاديه، 32 تعاوني، 129 فروشگاه حاوي محصولات صنايعدستي به سرپرستي بانکهاي استان و بانکهاي ستادي معرفي شد.
کيايي تصريح کرد: اين تعداد در سال 88 با همکاري مجدد معاونان هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانها به 8 اتحاديه، 41 تعاوني و 264 فروشگاه صنايعدستي افزايش يافت.
وي با بيان اينکه به منظور همکاري مناسب فروشگاهها قرار داد همکاري ميان معاونتهاي صنايعدستي استاني و مديران اين فروشگاههاي منعقد شده است، گفت: اين فروشگاهها با انعقاد اين قرار دادها موظف به همکاري مناسب با مراجعه کنندگان شدهاند.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: تمامي محصولات عرضه شده در 313 اتحاديه، تعاوني و فروشگاه صنايعدستي شناسنامه دار شدهاند که اين موضوع خريد آنها را براي برندگان بنها و دارندگان کمک هزينه و کارت الکترونيکي راحتتر ميکند.
مهدي کيايي افزود: همچنين با شناسنامه دار شدن اقلام صنايعدستي اين محصولات دسته بندي شدهاند ضمن اينکه با اين اقدام خريد برندگان و مراجعه کنندگان آسان تر صورت ميگيرد.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني صنايعدستي خاطرنشان کرد: تخفيف 10 درصدي به برندگان جوايز صنايعدستي بانکها با هدف تشويق آنها به استفاده از اقلام صنايعدستي در زندگي روزمرهشان و رونق بازار فروش اين توليدات صورت گرفته است.
وي ياد آور شد: در افزايش فروشگاهها و مراکز فروش اقلام صنايعدستي فواصل جغرافيايي و دسترسي محلي آنها براي خريداران به خوبي لحاظ شده است./111
انتهای پیام/