روستاهاي هدف گردشگري صدرنشين دريافت تسهيلات شدند

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان بوشهر در تشريح سياست‌هاي کلي سازمان استان بوشهر در سال 88 به ميراث‌‌آريا(chtn) گفت: اولين سياست کلي ما شناخت عمومي جاذبه‌ها و ظرفيت‌هاي گردشگري استان و ايجاد و تکميل زيرساخت‌هاي گردشگري در مناطق نمونه و روستاهاي هدف گردشگري و سواحل است.

احمددشتي همچنين افزود: ارتقاء سطح زيرساخت‌هاي گردشگري، مراکز اقامتي و پذيرايي، دفاتر خدمات مسافرتي و همچنين حمل و نقل زميني، هوايي، ريلي و دريايي از ديگر سياست‌هاي اين سازمان براي سال جاري است.

وي اظهار داشت: از ديگر برنامه‌هاي مصوب کارگروه گردشگري استان بوشهر فراهم کردن زمينه‌هاي جذب سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي در حوزه‌هاي مرتبط با سازمان و شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در حوزه‌هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري است.

دشتي تصريح کرد: توسعه معماري پايدار با تاکيد بر هويت بومي و احيا بافت‌هاي تاريخي بويژه بندر باستاني سيراف به عنوان نقطه کانوني و سرآغاز حکومت ايرانيان بر خليج فارس يکي از مهم‌ترين سياست‌هاي سازمان استان است.

وي ايجاد بسترهاي مناسب گردشگري از طريق بررسي، شناسايي، معرفي، احيا بافت‌هاي تاريخي و طبيعي و تجهيز موزه‌هاي استان در زمينه‌هاي مختلف باستان‌شناسي و مردم‌شناسي را از ديگر سياست‌هاي سازمان استان بوشهر در سال جاري عنوان کرد.

دشتي تصريح کرد: معرفي محصولات برجسته استان از جمله صنايع‌دستي، خرما و ميگو از طريق برگزاري همايش‌ها، نمايشگاه‌ها و جشنواره‌ها به منظور گسترش سوغات استان بويژه در کشورهاي حوزه خليج فارس نيز در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

وي ايجاد زمينه‌هاي مناسب براي دستيابي به تسهيلات بانکي به منظور ايجاد بسترهاي مناسب گردشگري در روستاها با اولويت قرار دادن روستاهاي هدف گردشگري و صنايع‌دستي را از ديگر سياست‌هاي حائز اهميت سازمان استان در راستاي برنامه پنجم توسعه عنوان کرد./115


انتهای پیام/

کد خبر 138805179