برگزاري جشنواره غذاهاي سنتي و محلي در مرودشت

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري فارس در اين جشنواره يک روزه که توسط نمايندگي اين سازمان در شهرستان با حضور مسئولان شهرستان و معاونت گردشگري سازمان برگزار شد بيش از 40 نوع از غذاهاي محلي و سنتي شهرستان از جمله حلواي چهل گياه، دلمه، آش رشته، کشک بادمجان، آلبالو پلو، کلم پلو، فسنجان و ... که توسط 40 نفر از آشپزان ماهر شهرستان تهيه شده بود در اين مسابقه شرکت داده شد.

در اين جشنواره که با استقبال حدود 2 هزار نفر از گردشگران تابستاني و شهروندان مواجه شد با حضور داوران مجرب به 10 نفر از برگزيدگان با اهدا لوح و جوايز نفيس تقدير به عمل آمد.

همچنين همزمان آثار هنري 24 نفر از هنرمندان و هنرجويان آموزش ديده توسط معاونت صنايع‌دستي سازمان در سطح شهرستان در اين جشنواره هنري يک روزه در رشته هاي معرق، منبت، گليم بافي، نقاشي روي چرم، هويه کاري به صورت کارگاهي (نمايش زنده) در معرض ديد علاقمندان قرار گرفت که در اين زمينه نيز به 4 نفر از هنرجويان و مربيان برگزيده صنايع‌دستي جوايز اهدا شد./106


انتهای پیام/

کد خبر 1388051839