پشتيباني مجلس از طرح‌هاي حمايتي صنايع‌دستي دولت

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده آمل و لاهيجان ضمن بيان اين مطلب گفت: هنرهاي سنتي مازندران با توجه به شرايط بومي و منطقه‌اي انجام مي شدند و جند منظوره بود‌ه‌اند.

عزت اله يوسفيان با اشاره به کارايي مختلف صنايع‌دستي مازندران تصريح کرد: در قديم تمام خانواده‌ها در مازندران با نمدمالي و حصير بافي آشنا بودند و در زندگي روزمره‌شان کاربرد داشت.

وي انتخاب اين کف پوش‌ها را داراي دلايل علمي و پزشکي دانست و اظهار داشت: نمد زير اندازي از پشم و بسيار گرم است با پهن کردن آن رطوبت کف خانه که در مازندران زياد است تقريبا از بين مي‌رود حصير هم زير اندازي خنک است که در تابستان خانه را از هر وسيله خنک کننده بي نياز مي‌کند.

اين نماينده مجلس مقرون به صرفه نبودن توليدات دستي را در مقابل توليدات ماشيني بارزترين دليل اين مشکلات عنوان و اظهار داشت: چند نمد مال بايد چندين روز زحمت بکشند تا يک زير انداز نمدي تهيه کنند تا مبلغ ناچيزي بگيرند که اموراتشان بگذرد در مقابل فرش ماشيني خارجي به قيمت خيلي ارزان در اختيار مصرف کننده است.

وي تاکيد کرد: در حال حاضر تعداد نمد مالان انگشت شمار است و براي احياء آن بايد به جوانان آموزش داد، مواد ارزان در اختيارشان گذاشت و بازار فروش ايجاد کرد تا به اين هنرها رو بياورند.

يوسفيان افزود: حمايت نمايندگان مجلس پيرو حمايت‌هاي دولت و امکاناتي که در اختيارشان قرار مي‌گيرد است و گرنه خودشان به تنهايي که امکانات و شرايطي براي حمايت ندارد.

\t\t\t\t\t\t\t\t
111/

انتهای پیام/

کد خبر 138805237