شرکت‌هاي سرمايه گذاري خصوصي صنايع‌دستي حمايت مي‌شوند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حميد بقايي با حضور در اولين شوراي عمومي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور با بيان اين مطلب گفت: مسئولان سازمان ميراث فرهنگي از دو سال پيش در خصوص تشکيل شرکت‌هاي سرمايه گذاري در سه حوزه فعاليت سازمان ميراث فرهنگي به نتايج قابل قبولي رسيده‌اند.

وي تصريح کرد: اگر قرار است فعاليت‌هاي صنايع‌دستي از تصدي گري دولت به طور کامل خارج شود وجود چنين شرکت‌هايي که با حضور فعالان اين عرصه و سرمايه گذاري آن‌ها ايجاد مي‌شود، ضروري به نظر مي‌رسد.

اين مقام مسئول با اشاره به اينکه سازمان ميراث فرهنگي حمايت خود را در صورت‌هاي مختلف از اين شرکت‌ها اعلام مي‌کند، اظهار داشت: اين شرکت‌ها سرعت فعاليت‌هايي که لازم است در حوزه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي انجام شود، افزايش مي‌دهد.

بقايي افزود: براي تمامي کساني که علاقه به هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي داشته باشند امکان سرمايه گذاري در اين شرکت وجود دارد ضمن اينکه سازمان از هر تعداد از اين مراکز که امکان راه اندازي آن‌ها وجود داشته باشد، حمايت مي‌کند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي کشورمان همچنين بر ايجاد بازارچه‌ها و نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي در اماکن گردشگري و پر رفت و آمد کشور تأ‌کيد کرد و گفت: شناسايي اين مراکز بايد توسط معاونت هنرهاي سنتي کشور انجام شده تا زمينه راه اندازي مراکز فروش و عرضه صنايع‌دستي در آن‌ها فراهم شود.

وي در ادامه اظهار داشت: يکي از راه‌هاي پيوند و تلفيق صنايع‌دستي و دو بخش ميراث و گردشگري استفاده از پتانسيل‌هاي اماکن تاريخي و گردشگري براي معرفي و رونق بازار فروش و عرضه صنايع‌دستي است.

حميد بقايي با اشاره به اهميت توسعه بازار فروش محصولات صنايع‌دستي، تأکيد کرد: در راستاي ايجاد شهرک‌ها و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي بايد با شناسايي رشته‌هايي که امکان سرمايه گذاري مناسب‌تر و بازده بيشتري دارد، گام برداريم.

وي در ادامه گفت: شناسايي اين رشته‌هاي به معناي بهره برداري مناسب‌تر هنرمندان و فعالان صنايع‌دستي است که از بازدهي بالاتري در بخش توليد و فروش برخوردارند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با تأکيد بر رونق صادرات توليدات صنايع‌دستي بيان داشت: با وجود پيشرفتي که در بخش صادرات اين محصولات در سال گذشته شاهد بوديم اما ارقام صادرات چمداني و غير مستقيم اين محصولات نيز قابل چشم پوشي نيست.

بقايي اضافه کرد‌: رفع مشکلات صادرات صنايع‌دستي نيازمند شناسايي ذائقه خريداران در بازارهاي جهاني است و اين همان موضوعي است که کشورهاي رقيب سال‌هاست مورد توجه خود قرار داده‌اند.

وي خاطرنشان کرد: ايجاد شهرک‌هاي صنايع‌دستي با شناسايي همين ذائقه‌ها در کنار شناخت کافي از محصولات پر فروش صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي امکان پذير است.

حميد بقايي ياد آور شد: ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري متعلق به همه مردم است بنابراين اين سازمان با تمام انرژي و توان خود در راستاي تحقق اهداف سه بخش گام بر مي‌دارد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388052515