وي ادامه داد: نزديک به 80 ميليارد تومان از اعتبارات اين پروژه ها از محل طرح هاي بنگاههاي زودبازده و با همکاري بانکهاي عامل تامين شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مازندران تاکيد کرد: رونق گردشگري مستلزم تعامل با رسانهها است و از رسانههاي براي تبيين تکاليف مشخص خودمان مي توانيم بيشترين کمک را بگيريم.
وي با اشاره به اينکه امسال در حوزه ميراث فرهنگي، سال ثبت ميراث فرهنگي (معنوي و طبيعي است) افزود: تاکنون نزديک به 700 اثر تاريخي و تپههاي استان مازندران ثبت ملي شده است و بيش از 200 پرونده در حال ثبت است.
عباس نژاد از وجود 145 دفتر خدمات مسافرتي در استان مازندران خبر داد و گفت: هشتاد درصد سفرهاي کشور بصورت انفرادي، شخصي يا خانوادگي است و نيازمند است که براي تحقق سند چشمانداز، گردشگري به سمت سفرهاي گروهي حرکت کند.
وي در بخش ديگري از اين نشست با انتقاد از انتشار خبري مبني بر بازگشت پنج ميليارد تومان از اعتبارات اين سازمان در سال 87 گفت: کل اعتبارات برگشتي به خزانه دولت از محل اعتبارات اين سازمان در سال گذشته فقط يکصد ميليون تومان بوده است.
عباسنژاد گفت: براي اجراي طرح مطالعاتي احداث موزه منطقهاي شمال کشور در رامسر در سال گذشته 300 ميليون تومان اعتبار ابلاغ شد که پيمانکار يا مشاور واجد شرايط در آگهي مناقصه تعهد کرد که با 200 ميليون تومان اين طرح را اجرا کند و به همين خاطر امکان هزينه کرد يکصد ميليون تومان باقيمانده از رديف مذکور در فصل ديگري وجود نداشت و بنابراين اين مبلغ به ناچار به خزانه برگشت داده شد./106
انتهای پیام/