وي با اشاره به اينکه در چهار سال آينده در نظر داريم هر ساله براي 50 مجموعه و کارگاه صنايعدستي برنامهريزي کنيم اظهار داشت: اين کارگاهها در هر سال ميتوانند از وامهاي سوبسيت دار دولت براي مجموعههاي کلان صنايعدستي خود بهره ببرند.
معاون هنرهاي صنايعدستي و کشور ادامه داد: هيچ صنعتي مانند صنايع دستي نميتواند در سطح روستاها و شهرهاي مختلف کشور زمينههاي مناسب را براي اشتغالزايي و کارآفريني فراهم کند.
هاتفي فارمد با بيان اينکه با توجه به پتانسيلها و توانمنديهاي صنايعدستي بايد تقويت کارگاهها در تمام نقاط کشور در دستور کار قرار گيرد گفت: کساني که انمان بهرهمندي از اين پتانسيلها را دارند به معاونت صنايعدستي استان نيز اعلام آمادگي کنند.
وي با اشاره به توانمندي استان اردبيل ادامه داد: استان اردبيل به عنوان يکي از قطبهاي گردشگري در ايجاد فروشگاهها و مراکز خريد صنايعدستي اقدام چنداني نکرده است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: جاذبه هاي گردشگري هر يک از شهرستانهاي اين استان خيره کننده است و اين امتياز ميتواند در اخيتار بخش صنايعدستي نيز قرار گيرد.
هاتفي تصريح کرد: نبود نمادهاي صنايعدستي در جاي جاي استان مشهود است که با تدابير ويژه مسئولان استاني اين راهکار مي تواند جلوهاي ويژه به شهرهاي مختلف استان بخشد.
وي با تاکيد بر تلاشهاي صورت گرفته در راستاي بازار محصولات صنايعدستي افزود: در 4 سال آتي شاهد ايجاد يکهزار کيوسک عرضه و فروش صنايعدستي خواهيم بود.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: سرمايهگذاران واجد شرايط براي راهاندازي اين کيوسکها که اغلب در اماکن تحت اختيار سازمان ميراثفرهنگي ايجاد مي شود اعلام آمادگي کنند.
وي با تقدير از تلاش مسئولان استان در راهاندازي شهرک و بازارچه صنايعدستي خاطرنشان کرد: تا پايان فعاليت دولت دهم در هر استان به طور ميانگين شاهد راهاندازي دو بازارچه دائمي صنايعدستي خواهيم بود./111
انتهای پیام/