تجلي مکتب اردبيل بر صنايع‌دستي بررسي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn) رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اردبيل در مراسم افتتاحيه نمايشگاه سراسري اين استان با بيان اين مطلب گفت: استان اردبيل در بخش آموزش و ترويج رشته‌هاي صنايع‌دستي با آموزش سالانه 7 هزار هنرآموز موفق عمل کرده است.

علويان صدر تصريح کرد: در بحث ايجاد بازارچه‌هاي صنايع‌دستي نگاه سازمان ميراث‌فرهنگي به اين بخش به عنوان حلقه مفقود شده صنايع‌‌دستي که با جديت در راستاي ايجاد امر تلاش مي‌کند.

وي با اشاره به اينکه ايجاد خوشه‌هاي صنعتي صنايع‌دستي که با توجه به نيازها و خواسته‌هاي هنرمندان شکل مي‌گيرد در دستور کار معاونت صنايع‌دستي اردبيل قرار دارد اظهار داشت: با اراه‌اندازي و تقويت خوشه‌هاي صنعتي صنايع‌دستي هنرهاي سنتي در چرخه اقتصادي کشور نقش بسزايي ايفا مي‌کنند.

اين مقام مسئول افزود: با شکلگيري خوشه‌هاي صنعتي حمايت‌هاي مالي و حقوقي از هنرمندان صنايع‌دستي راحت تر خواهد بود.

رييس سازمان ميراث‌فرهنگي اردبيل با تاکيد بر اينکه در ايجاد شهرک صنايع‌دستي استان نيز نگاه استراتژيک متوجه صنايع‌دستي است افزود: تلاش مي‌شود با انتخاب رشته‌هاي مزيت ‌دار و توليداتي که داراي صرفه اقتصادي قابل قبول هستند هنرمندان را در شهرک صنايع‌دستي مستقر کنيم.

استاندار اردبيل در ادامه اين مراسم با تاکيد بر خواستگاه عظيم صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان اضافه کرد: تلاش مي‌شود تجلي مکتب اردبيل در صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مورد بررسي قرار گيرد.

منصور حقيقت دوست افزود: اين بررسي مي‌تواند تنها مطالبه علمي و فني ما در تاثير مکتب اردبيل در هنرهاي سنتي باشد.

وي با بيان اينکه صنايع‌دستي هر ملت بر گرفته از مسائل فرهنگي هنري روانشناسي، اجتماعي آن است اضافه کرد: در سطوح بين‌المللي يکي از راه‌هاي بازشناسي فرهنگ و هويت هر ملتي شناسايي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آنها است.

وي خاطرنشان کرد: از صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به شخصيت اجتماعي مردم جوامع مختلف پي مي‌برند. و اين خاصيتي است که کمتر بخشي از هنر و فرهنگ ملل از آن برخوردار است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388052655