حسين فاضلي تصريح کرد: افزايش تقاضا براي سرمايهگذاري در حوزه گردشگري عامل محرکي بود براي اينکه بتوانيم اعتبارات خود را در سطح جامعه جذب کنيم.
فاضلي افزود: يکي از سياستهاي ما توسعه زيرساختهاي گردشگري و جذب گردشگر خارجي است که اين مقوله نيازمند همکاري و مساعدت تمامي دستگاههاي ذيربط است.
وي تصريح کرد: در سال گذشته و براي افزايش تسهيلات مورد نياز پيشنهاداتي به دولت ارائه شد که در دستور کار کميسيون اقتصادي مجلس قرار گرفت و به زودي پس از تعيين وزراي جديد اين پيشنهادات توسط مجلس بررسي ميشود.
فاضلي با بيان اينکه برخي از زيرساختهاي گردشگري در قالب بنگاههاي زودبازده تعريف ميشوند، گفت: از آنجا که بنگاههاي زودبازده سقف اعتباري مشخص دارند نميتوانيم تمام طرحهاي گردشگري را به اين بنگاهها معرفي کنيم، چراکه بسياري از طرحهاي ايجاد تاسيسات نيازمند تسهيلات بالاي يک ميليارد تومان است.
فاضلي با اشاره به نزديکي روزهاي پاياني برنامه چهارم توسعه گفت: لايحه برنامه پنجم توسعه به مجلس ارائه شده که در اين برنامه نيز رويکرد دولت حمايت بيشتر از گردشگري است.
معاون سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان ميراثفرهنگي يادآور شد: با تصويب لايحه برنامه پنجم توسعه در آينده ميتوانيم شاهد رونق و ايجاد تاسيسات بيشتر گردشگري باشيم.
وي به برگزاري نخستين نشست روساي سازمانهاي منطقه شرق کشور اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاري اين نشست بررسي موانع و مشکلات موجود در حوزه سرمايهگذاري است.
فاضلي خاطرنشان کرد: معاونان سرمايهگذاري بايد برنامهها و پيشنهادات خود را در يک چارچوب و قالب مشخص تعريف و در اين جلسات مطرح کنند تا بتوانيم با تبادل اطلاعات به يک جمعبندي منسجم و هدفمند دست پيدا کنيم./115
انتهای پیام/