رقابت توليدکنندگان صنايع‌دستي را از فراموشي نجات مي‌دهد

آسيه صادقي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: آشنايي هنرمندان با صنايع‌ستي به آن‌ها کمک مي‌کند تا از ساير هنرهاي سنتي الهام بگيرند و بر تنوع آثار بيافزايند.
وي علت متنوع بودن کارهايش را کمک گرفتن از ساير طرح‌هاي‌ صنايع‌دستي دانست و اظهار داشت: تا آنجا که امکان داشته باشد سعي مي‌کنم از طرح‌هاي گليم، گبه و جاجيم استفاده کنم .
اين هنرمند در ادامه افزود: چادر شب هيچ گونه نقشه و طرح خاصي ندارد و تمامي طرح‌ها ذهني و انتزاعي است و هنرمندان اين عرصه مي‌توانند با الهام از طبيعت زيباترين آثار را ايجاد کنند.
وي با بيان اينکه از کالاهاي قابل استفاده در زندگي روزمره بيشتر استقبال مي‌شود، افزود: تمامي سعي هنرمندان بر اين است که بتوانند از چادر شب کالاهايي کاربردي مانند روميزي، روتختي و کيف پول توليد کنند.
صادقي تصريح کرد: نحوه توليد پارچه‌ها از گذشته تا کنون هيچ تغييري نکرده و هنوز هم کاملا به شيوه سنتي با دستگاه‌هاي قديمي انجام مي‌شود.
چادر شب باف گيلاني با اشاره به تنوع سليقه در استان هاي کشور، گفت: ساکنان مناطق شمالي کشور بيشتر به رنگ هاي شاد علاقمندند و اين در حالي است که در استان اصفهان و يزد رنگ‌هاي ملايم بيشتر مورد توجه قرار مي‌گيرند.
اين صنعتگر مواد اوليه اين هنر را ابريشم و رنگ دانست و افزود: در گذشته از ابريشم در صنعت چادر شب بافي استفاده مي‌شد اما به علت بالا بودن قيمت اکنون کاموا جايگزين آن شده است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 138805303