وي با اشاره به اينکه جمع آوري اطلاعات مربوط به هنرمندان در اين بانک توسط اداره کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي در حال پيگيري است، اظهار داشت: تا شهريور ماه سال گذشته اطلاعات بيش از 12 هزار نفر از هنرمندان و فعالان صنايعدستي کشور در اين بانک جمع آوري شده بود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: براي حل مشکل بيمه هنرمندان نيازمند اطلاعات جامع در خصوص رشته فعاليت آنها، سابقه فعاليتشان و اطلاعات جامعي در خصوص خود هنرمندان بوديم.
هاتفي تصريح کرد: متأسفانه اطلاعاتي که ما در اختيار داشتيم نواقص زيادي داشت که از زمان آغاز به فعاليت بانک جامع سعي در تکميل آنها داشتيم.
وي با بيان اينکه در حال حاضر اسامي و اطلاعات حدود يکصد هزار نفر از هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي کشور در اين بانک موجود است، گفت: تلاش ميشود به سمتي حرکت کنيم که اطلاعات مربوط به يک ميليون هنرمند صنايعدستي در اين بانک جمع آوري شود.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: موضوع بيمه هنرمندان و فعالان صنايعدستي با جديت تمام توسط معاونت هنرهاي سنتي در حال پيگيري است و تا به حال سه دستور رياست جمهوري را براي اجرايي شدن اين مهم دريافت کردهايم.
حسين هاتفي فارمد با تأکيد براينکه حضور در 5 جلسه هيأت دولت زمينه ساز تعامل مناسبي با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي شد، افزود: بيش از 130 نماينده مجلس شوراي اسلامي نظرات کارشناسي خود را در خصوص صنايعدستي و هنرهاي سنتي مطرح کردهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اضافه کرد: بررسي نظرات کارشناسانه نمايندگان مجلس در خصوص صنايع دستي زمينه ساز تغيير نگاه آنها نسبت به اين بخش شده است./111
انتهای پیام/