ساسان قاسمي ادامه داد: در برنامه چهار ساله چهارم توسعه کشور رسيدگي به امور فرهنگي کشور به صورت کلي لحاظ شده بود که وظيفه مشخصي را براي معاونت هنرهاي سنتي در حمايت از عشاير کشور تعريف نميکرد.
وي با اشاره به اينکه در صورت لحاظ شدن احکام جداگانه پروژههاي اجرايي براي رسيدگي به امور فرهنگي عشاير راحتتر صورت ميگيرد، اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي براي بررسي وضعيت عشاير و اقداماتي که توسط معاونتهاي صنايعدستي استاني در حمايت از آنها انجام شده است در حال جمع آوري اطلاعات است.
مدير کل توسعه و ترويج هنرهاي سنتي تصريح کرد: از تمامي استانها خواسته شده اطلاعات کافي در خصوص اقداماتي که در راستاي حمايت از فعالان صنايعدستي عشايري انجام دادهاند در اختيار معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور قرار دهند.
قاسمي با بيان اينکه عشاير حافظان فرهنگ بومي هر کشور هستند، گفت: پرداختن به هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ميان زنان و مردان عشاير از سنين کم رواج دارد و بخش مهمي از اقتصاد خانوادههاي عشايري به صنايعدستي وابسته است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي کشور در نظر دارد در بخشهايي چون فعاليتهاي ترويجي، آموزش، حضور در جشنوارههاي صنايعدستي و گردشگري روستايي احکام جداگانهاي را تدوين کند.
ساسان قاسمي افزود: گسترش مشاغل خانگي صنايعدستي، در آمد زايي مناسب، افزايش کيفيت مواد اوليه و ايجاد بازار فروش براي محصولات هنرمندان عشاير با تعريف احکام مورد نظر امکان پذير ميشود.
وي خاظرنشان کرد: با جمع آوري احکام مورد نظر معاونت هنرهاي سنتي، اين احکام به صورت پيشنهاد در کميسيون تلفيق نهايي شده و قابليت اجرا خواهند داشت./111
انتهای پیام/