آموزش 15 رشته در مرکز علمي کاربردي صنايع‌دستي لاله جين

معاون اداري و مالي مرکز آموزش علمي کاربردي صنايع دستي لالجين در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين در حالي است که در سال 85 فعاليت اين مرکز در آموزش علمي و کاربردي با 4 رشته دنبال مي شد.

رضا حمزه اي ادامه داد: با تلاش و پيگيري هاي انجام شده و تأمين زير ساخت هاي مورد نظر رشته هاي اين مرکز در مقطع کارداني به 14 رشته افزايش يافت.

وي با اشاره به اينکه در مقطع کارشناسي نيز در حال حاضر يک رشته در اين مرکز فعال است، اظهار داشت: هنر سفالگري، خط توليد صنايع سراميک، آزمايشگاه صنايع سراميک، گرافيک، معماري، تبليغات و بازاريابي، مديريت کسب و کار و موسيقي با گرايش سار ايراني از جمله رشته هاي مقطع کارداني هستند.

معاون اداري و مالي اين مرکز تصريح کرد: همچنين رشته هاي صنايع چرم و پوست، خدمات جهانگردي، هتلداري، نقاشي ايراني و شيشه از ديگر رشته هاي مقطع کارداني اين مرکز هستند.

حمزه اي اضافه کرد: در مقطع کارشناسي نيز در اين مرکز تنها رشته صنايع دستي به علاقه مندان و پذيرفته شدگان تدريس مي شود.

اين مقام مسئول با بيان اينکه در برنامه آتي مرکز آموزش علمي و کاربردي لالجين افزايش رشته ها در مقطع کارداني و کارشناسي وجود دارد، گفت: برنامه ريزي هايي در خصوص اضافه شدن رشته هاي فرش دستباف، صنايع چرم سازي، طراحي پوشاک، نقاشي با گرايش هنرهاي تجسمي در مقطع کارداني وجود دارد.

رضا حمزه اي ياد آور شد: در مقطع کارشناسي نيز تلاش مي شود چهار رشته مرمت و احياء بناهاي تاريخي، گرافيک، معماري و موزه داري اضافه شود./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388060521