به گزارش ميراث آريا(CHTN) ، مرتضي تمدن در باره اين طرح و کارهاي کارشناسي صورت گرفته در اين زمينه، با انتقاد از اجراي اين طرح بدون اين که اطلاع‌رساني گسترده‌اي از قبل صورت گيرد، تصريح کرد: چنين اقداماتي که آثار گسترده‌اي در امر ترافيک شهري دارد، بايد همراه با اطلاع‌رساني بيشتر صورت مي‌گرفت، به طوري که اجراي چنين طرح‌هاي از مواردي نيستند که ناگهاني اجرا شوند.

تمدن ادامه داد: علاوه بر اين اطلاع‌رساني براي اجراي طرح ضعيف بوده و واکنش مردم را به دنبال داشته است.

وي با اعلام کارگروهي در معاونت عمراني استانداري در راستاي ارزيابي يکطرفه شدن خيابان وليعصر (عج) اعلام کرد: با تشکيل اين کارگروه در حال ارزيابي اين طرح هستيم که پس از بررسي اين که اين طرح چقدر موفق بوده، موضوع را به اطلاع عموم مي‌رسانيم.

استاندار تهران در ادامه با رد وجود هر گونه آلودگي در آب تهران گفت: با توجه به جلسات تشکيل شده در اين زمينه و گزارشات اخذ شده از دانشگاه‌هاي علوم پزشکي، شرکت آب و فاضلاب، محيط زيست، آب تهران فاقد هرگونه آلودگي است.

مرتضي تمدن با تاکيد بر اين موضوع اعلام کرد: همچنين مقرر شده از اين پس هر فردي که در رسانه‌ها در مورد آلودگي آب تهران اظهارنظر و ادعاي کند، توسط مسوولان قضايي مورد پيگيري قرار گرفته و مسوولان قضايي در مورد ادعايش خواستار سند و مدرک مي‌شوند.

وي ادامه داد: بنابراين هيچ مقامي به طور مستقيم نمي‌تواند در مورد آلودگي آب تهران اظهارنظر کند و اين موضوع صرفا توسط مسوولان آب و فاضلاب مورد قبول قرار مي‌گيرد.

استاندار تهران با بيان اين که عده‌اي با مطرح کردن آلودگي آب تهران باعث تشويش خاطر مردم شده و حاشيه‌هايي ايجاد کرده بودند، يادآور شد: اظهار نظر اين افراد بي‌مورد و فاقد هرگونه استدلال و مدرک علمي است، به طوري که دانشگاههاي علوم پزشکي، محيط زيست و آزمايشگاه شرکت آب و فاضلاب به مردم تهران اطمينان داده‌اند که آب تهران فاقد هر گونه آلودگي است.

پيشگيري از شيوع آنفلوانزاي خوکي و اتخاذ تدابير لازم با توجه به شروع سال تحصيلي جديد از ديگر سوالاتي بود که استاندار تهران در اين باره نيز توضيح داد: ستاد رسيدگي به آنفلوانزاي خوکي به مسووليت معاونت سياسي استانداري کار خود را آغاز و جلساتي با مسوولان ذيربط برگزار کردند که سازمان آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با آنفلوانزاي استان به صورت مشترک پيش‌بيني‌ها و تمهيدات لازم براي پيشگيري از آنفلوانزاي خوکي در مدارس را اتخاذ کرده‌اند.

وي همچنين در مورد ساماندهي مراکز بازپروري معتادان با تاکيد بر اين که رويکرد کلي بر اين است که چنين مراکزي نبايد بدون مجوز قانوني فعاليت کنند، تاکيد کرد: برخي از مراکز بازپروري معتادان به اسم بازپروري خودشان منشاء مشکلات جديدي بودند، لذا رويکرد کلي استانداري بر کمک کردن به مراکز بازپروري داراي مجوز و صلاحيت است.

تمدن ادامه داد: مراکز فاقد پروانه بايد تحت پوشش ضوابط قانوني توسط سازمان بهزيستي ساماندهي شود که اطلاعات لازم در مورد تعداد مراکز غيرمجاز توسط اين سازمان ارائه شود.

وي همچنين در مورد افزايش قيمت «نان» با بيان اين که مديريت نان در حال حاضر در اختيار استانداري است، ادامه داد: هيچگونه افزايش قيمتي در بخش آرد يارانه‌اي صورت نگرفته است، به طوري که آرد يارانه اي با همان سهميه قبلي و با همان قيمت 75 ريال در اختيار نانوايي‌ها قرار مي‌گيرد.

استاندار تهران با اين گفته که در حجم و قيمت نان تغييري ايجاد نشده، لذا سياست دولت همچون گذشته در اين زمينه استمرار دارد، بيان کرد: سياست دولت تا زماني که مجلس طرح هدفمند کردن يارانه‌ها را تصويب کند، ادامه مي‌يابد.

وي اذعان کرد: در حال ساماندهي نانوايي‌هاي آزادپز طبق آيين‌نامه‌ جديد هستيم، چرا که طبق سياست جديد به نانوايي‌هاي آزادپز مجوز داده مي‌شود تا به صورت قانوني و همراه با نظارت در راستاي کاستن صف نان و افزايش کيفيت آن اقدام کنند.

تمدن با اعلام اين که دو گروه بازرسي براي کنترل نانوايان و جرايم برخي از آنها تعيين کرده‌ايم ، اظهار کرد: با تقويت بازرسي تعزيرات آرد و نان بازرسي بر نانوايان به صورت شديد آغاز شده است، اين در حاليست که کيفيت نان را با کمک اتحاديه نانوايان کنترل مي‌کنيم.

وي در ادامه اين بحث از لغو پروانه ، پلمپ و معرفي نانوايان متخلف از طريق رسانه‌ها خبر داد که اين اقدامات در دستورکار استانداري قرار گرفته است.

ريزش تونل «توحيد» يکي ديگر ازپرسش ها طرح شده توسط خبرنگاران بود که استاندار تهران در اين باره با بيان اين که هنوز گزارشات تکميلي در مورد تونل توحيد را نگرفته‌ام، پاسخ داد: اين موضوع را هنوز مطالعه نکرده‌ام، لذا آمادگي لازم براي توضيح آن را ندارم.

وي در ادامه در مورد وضعيت نامناسب مدارس جنوب تهران اضافه کرد: تمام مدارس آموزش و پرورش استان براي مقاوم‌سازي، بهسازي و تجهيز، اعداد و ارقام خوبي را در رديف بودجه امسال دارند، اين در حاليست که از محل منابع ملي نيز به اين مساله توجه شده است، به شکلي که در دولت نهم رقم قابل توجهي براي مقاوم‌سازي مدارس مصوب شد تا در طول سالهاي برنامه چهارم با اختصاص اين بودجه عملياتي شود که بخشي از بودجه ياد شده اختصاص و تا پايان امسال مابقي آن اختصاص مي‌يابد.

وي تاکيد کرد: پيش‌بيني مي‌کنم پس از پايان برنامه چهارم توسعه مدرسه‌اي در تهران نداشته باشيم که از استحکام لازم برخوردار نباشد، اين در حاليست که پس از پايان برنامه چهارم توسعه هيچ عذري در مورد مستحکم نبودن مدارس پذيرفته نمي‌شود.
استاندار تهران در ادامه از مسوولان ذيربط خواست تا در هر کجاي استان مدرسه فاقد ايمن سازي وجود دارد به استانداري منعکس کنند.

وي با بيان اين که مدارس فاقد استحکام را شناسايي کرده‌ايم، يادآور شد: اگر احساس کنيم مدرسه‌اي فاقد ايمني است، از محل بودجه سال جاري براي رفع مشکلاتش کمک مي‌کنيم. / 100

انتهای پیام/

کد خبر 1388060838