تلفيق هنرهاي مختلف بر جذابيت آثار صنايع‌دستي مي‌افزايد

حسن پورنجف، هنرمند سمناني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان مطلب اين مطلب اظهارداشت: اکنون که کسي براي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي دل نمي‌سوزاند، هنرمندان بايد دست به دست يکديگر دهند تا از فراموشي هنر هاي سنتي و صنايع‌دستي ايران جلوگيري کنند.

اين صنعتگر که حکاکي بر روي استخوان هنر اصلي او است، افزود: بهترين راه براي بسته بندي کالاها استفاده از صنايع‌دستي است و به عنوان مثال براي بسته بندي اين آثار مي‌توان از سبد هاي حصير بافي شده، شيشه، گليم، جاجيم و ساير صنايع‌دستي استفاده کرد.

اين هنرمند سمناني در خصوص فروش و بازاريابي محصولات در داخل و خارج از کشور تصريح کرد: بهترين، ارزانترين و در دسترس ترين راه تبليغات اينترنت است و با استفاده از اين روش مي‌توان آثار را در سراسر دنيا ارئه کرد.

وي با اشاره به فروش بالاي محصولات توليد شده، گفت: من براي اولين بار اين کار را به صورت حرفه‌اي در ايران و حتي در سطح دنيا انجام داده‌ام.

پورنجف با تأکيد بر لزوم آشنايي با ساير هنرها در حکاکي روي استخوان ادامه داد: استفاده از نقاشي، مجسمه سازي، منبت و معرق بر چشم نوازي اين آثار افزوده است.

اين صنعتگر افزود: هم اکنون محصولات توليد شده توسط او در نمايشگاه لوور در کشور فرانسه نگهداري مي‌شود.

اين هنرمند که بيش از20 سال است به حکاکي روي استخوان مي‌پردازد، در خصوص طرح‌هاي حکاکي شده گفت: در اين طرح ها بيشتر سعي شده از نقش‌هاي سنتي و اسليمي ايران استفاده شود.

وي با بيان اينکه اين کالاها بيشتر جنبه تزئيني دارند، خاطرنشان کرد: با استفاده از استخوان که از ضايعات به شمار مي‌آيد، مي توان آئينه و شمعدان،قاشق، چنگال، تابلو و شانه توليد کرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388060849