بالا بودن هزينه‌هاي توليد مانعي براي همگاني کردن آن است

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، مهدي پور يعقوبي ضمن بيان اين طلب گفت:توليد کنندگان آثار با تلاشي شبانه روزي همواره در صدد حفظ و احياي هنرهاي بومي ملي هستند اما هزينه ها فشار زيادي به توليد کنندگان وارد مي‌کند.

مسئول کارخانه سراميک زنوز افزود:برخي رشته‌هاي صنايع دستي در صورت همکاري و توجه بيشتر مسئولان مي‌توانند به رشته هايي موفق و درآمدزا و کاربردي تبديل شوند.

به عقيده وي اگر تا کنون در مورد اين رشته ها، شاهد موفقيت و همه گيري زيادي نبوديم به دليل همين مشکلات بوده است.

پور يعقوبي تصريح کرد: البته در سال‌هاي اخير شاهد روند رو به رشد استقبال مردم و همکاري مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي هستيم و اين مسئله باعث دلگرمي فعالان در عرصه هاي مختلف هنرهاي سنتي و صنايع دستي شده است.

اين توليد کننده سفال و سراميک با اشاره به بازار فروش محصولات توليدي خود گفت: خوشبختانه روز به روز بر تعداد علاقمندان به چنين آثاري افزوده مي شود اما صنايع دستي به ويژه بخش حساس و آسيب پذيري مانند سفال و سراميک هنوز با مشکل عرضه و بسته بندي روبروست.

به گفته وي، تدارک ديدن بسته بندي هاي متناسب با محصول که هم زيبايي لازم را داشته باشد و هم از نظر استحکام باعث اطمينان خاطر شود، باعث بالاتر رفتن هزينه تمام شده مي شود و اين نگراني را ايجاد مي کند که شاهد کاهش فروش باشيم.

پور يعقوبي افزود: ايجاد کارخانه ها و مراکز توليد جعبه هاي بسته بندي که با توجه به نيازهاي محصولات مختلف اقدام به توليد کند ، هم به فروش درون کشوري محصولات و هم به افزايش صادرات آثار صنايع دستي کمک مي کند.

کارخانه سفال و سراميک زنوز به شکل نيمه صنعتي و با استفاده از خاک سفيد اقدام به توليد آثار متنوع صنايع دستي مي نمايد و در ميان علاقمندان به سفال و سراميک، آثار اين مرکز توليدي از جايگاه ويژه اي برخوردار است./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388061014