35 طرح ميراث فرهنگي و گردشگري قم به بهره‌برداري رسيد

به گزارش ميراث آريا(chtn) مهدي متقيان با اشاره به برنامه هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم در هفته دولت گفت: 23 طرح ملي، 10 طرح استاني و 2 طرح بخش خصوصي در زمينه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين هفته افتتاح شد.

وي بهره برداري از فاز سوم طرح مرمت کاروانسراي دير گچين و محمود آباد، فاز نخست بازارچه صنايع دستي در بازار کهنه، آبرساني به مجتمع هاي بين راهي، افتتاح راه هاي دسترسي به مجتمع تفريحي روستاي وشنوه و منطقه نمونه خلجستان و احداث سرويس هاي بهداشتي مناسب براي بيش از 11 بقعه امامزادگان قم را از جمله مهمترين طرح هاي قابل افتتاح در هفته دولت برشمرد.

وي گفت: ميزان اعتبار اختصاص يافته به اين طرح ها بيش از 33 ميليارد و 65 ميليون ريال است که 23 ميلياردو 980 ميليون ريال آن از اعتبارات ملي و 9 ميليارد و 85 ميليون ريال نيز از اعتبارات استاني تامين شده است.

مهدي متقيان با بيان اين که استان قم توانسته است با سرعت بخشي به انجام طرح هاي عمراني، تمام اعتبارات اختصاص يافته را در محل خود هزينه کند، گفت: اگر امسال نيز اعتبارات مصوب براي طرح‌ها تامين شود تا پايان سال پيشرفت قابل ملاحظه اي در پيشرفت اجراي طرح ها خواهيم داشت.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم راه اندازي مناطق نمونه گردشگري در استان را براي توسعه سرمايه گذاري در بخش گردشگري بسيار مهم ارزيابي کرد و گفت:در اين راستا طرح جامع مطالعاتي مناطق نمونه گردشگري جمکران و خلجستان که از مصوبات دور دوم سفر هيات دولت به استان بود در جلسه کارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به تصويب رسيد و موافقتنامه اصولي مناطق مذکور از سوي سازمان به نام سرمايه گذاران صادر شد.

وي افزود: در سفر دوم هيات دولت همچنين 7 منطقه ديگر شامل درياچه حوض سلطان، دره قاهان، بخش کهک، ابتداي آزادراه قم-تهران، کاروانسراي ديرگچين، پلنگ دره و روستاي کرمجگان به عنوان مناطق نمونه گردشگري استان به تصويب رسيد که با پايان يافتن فاز مطالعاتي، کار واگذاري طرح هاي عمراني آنها به بخش خصوصي بزودي آغاز مي شود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388061019