معاون رئيس جمهور تصريح کرد: اما چهار سال دولت دهم را بايد سالهاي عينيت بخشي برنامهها در اهداف حوزه گردشگري تلقي کنيم و برنامه هاي طرح ريزي شده را به سوي اجرايي کردن سوق دهيم.
بقايي با بيان اينکه در دولت نهم لازم بود که براي تبليغ گردشگري و همگاني کردن سفر تبليغ کنيم، افزود: افزايش حجم سفرهاي داخلي و همچنين افزايش سه برابري گردشگران خارجي به کشور نسبت به سال 83 بيانگر موفقيت در اين زمينه است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري متذکر شد: هر چه به جلو پيش رويم وعدههاي زير ساختي و ساماندهي سفر براي ما اهميت پيدا ميکند و در اين حرکت بايد به يک نظام جامع دست پيدا کنيم.
بقايي خاطرنشان کرد: از آنجا که سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري يک سازمان فرابخشي و سياستگذار است بايد بخش هاي اجرايي در حوزه گردشگري را به شرکتهاي هلدينگ واگذار کند.
وي با بيان اينکه سياست سازمان ميراث فرهنگي از ابتدا اين بود که بخش خصوصي را در حوزه گردشگري درگير کند، افزود: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تنها به صورت نظارتي عمل ميکند و هيچ وقت اين ادعا را ندارد که هر آنچه به سفر مربوط است در حيطه کاري سازمان محسوب شود.
معاون رئيس جمهور با بيان اينکه پيش از اين در سازمان خطي وجود داشت که تنها به بخشي از دفاتر خدمات مسافرتي توجه ميکرد، افزود: ما هم اکنون در حال شکستن اين خط هستيم چرا که بايد با تمام دفاتر خدمات مسافرتي و آژانسها به عدالت رفتار شود.
به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري عبور از مرحله دولتي به مرحله خصوصي به اين راحتي نيست که تنها با دستورالعمل حل شود.
بقايي اظهار داشت: يکي از بهترين فرصت هاي تبديل تشکل يا نظام دولتي به خصوصي مجموعههاي تعاوني و شرکتهاي سرمايهگذاري سهامي عام هستند .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خاطرنشان کرد: اميدواريم بتوانيم با خصوصي سازي در حوزه گردشگري ورود همه مردم به سرمايهگذاري در اين حوزه را ممکن کنيم./115
انتهای پیام/