کاردار کشور مالي در ايران، اولين سفر خود به آذربايجان شرقي را سفري پر خاطره و دلپذير دانست که در آن با جاذبه هاي مختلف و متنوع استان آشنا شده است.
کانوته با اشاره به گستردگي بي مانند بازار تاريخي تبريز، از اينکه فرصت چند ساعته اي براي ديدن تمام بخشهاي اين بناي تاريخي در اختيار نداشت و فقط چند راسته و تيمچه را ديده ناراحت بود و ابراز اميدواري کرد در سفر آينده اش به تبريز بتواند بزرگترين سازه سرپوشيده جهان را به طور کامل ببيند و از ديده هايش عکس بگيرد.
کاردار کشور مالي که در بازديد از مسجد جامع تبريز دو رکعت نماز نيز در آن محيط زيبا و تاريخي به جا آورده بود در اين رابطه گفت: خوش به حال مردم اين شهر که مي توانند در محيطي چنين زيبا و معنوي به ذکر پروردگار بپردازند.
وي تصريح کرد: استان آذربايجان شرقي با توجه به جاذبههايي که دارد مي تواند سرمايه گذاران زياد و متنوعي را جذب کند و اين نشانه توانمندي منطقه در برآورده کردن خواسته هاي افراد مختلف دانست.
به عقيده کانوته غذاهاي آذربايجان شرقي نيز مي تواند به عنوان جاذبه منحصر به فردي مورد توجه بيشتر قرار بگيرد چون در طعم و مزه و کيفيت و خواص داراي برتري هاي قابل توجهي هستند و کسي نيست که به تبريز بيايد و نخواهد کباب يا کوفته يا دلمه اين شهر را امتحان نکند .
وي که حدود سه سال است در ايران سکونت دارد، موسيقي و لباس هاي محلي ايران عاملي مهم در جذب گردشگر دانست و افزود: گردشگر خارجي براي ديدن برج و ساختمان و لباس هاي مد روز به کشوري نمي رود، بلکه ديدن مردمي با لباس هاي سنتي و محلي که ريشه در باور ها و اعتقادات آنها و پيشينيانشان دارد و شنيدن آوا ها و نغمه هايي که هر کدام گوشه اي از تاريخ و فرهنگ کشور هستند، بسيار جذاب تر و مورد پسند تر است.
محمد شريف کانوته در پايان سخنانش، زيبايي و طراوت جنگلهاي ارسباران را ستود و گفت: براي من که کشورم از چنين جنگل هايي بي بهره است ديدن اين سرسبزي و زيبايي بسيار دلپذير بوده و خاطره سفر به آذربايجان شرقي را در ذهنم جاودان نموده است./106
انتهای پیام/