جناب آقاي زاکاني
مدير مسئول محترم سايت اينترنتي « جهان نيوز»
با سلام
احتراما نظر به انتشار مطلبي تحت عنوان « پست جديد برا ي جانشين مشايي » در سايت جهان نيوز مورخ 15 شهريور ماه 1388، از آنجا که اطلاعات غلط ، منتج به برخي نتيجه گيريهاي مغلوط و نابجا توسط نويسنده سايت مزبور شده، توضيحات فوق جهت تنوير افکار عمومي ارائه ميگردد.
بر اين اساس، خواهشمند است توضيحات ذيل وفق قانون مطبوعات بي کم و کاست در آن رسانه درج گردد:
1-در خبر مزبور اعلام شده است که جناب آقاي بقايي در کارنامه خود سابقه مسئوليت سايت راديو تهران را بر عهده داشته است که در اين رابطه لازم به توضيح است: اولا آقاي حميد بقايي هيچ گاه در راديو تهران سمت يا فعاليتي نداشته است که بنا بر آن « مسئوليت سايت راديو تهران » را بر عهده داشته باشند . ثانيا راديو تهران از مهمترين مجموعههاي تاثيرگذار فرهنگي محسوب ميشود.
2-در بخش ديگري از خبر چنين آمده که آقاي حميد بقايي بعدها به عنوان رييس دفتر آقاي مشايي در سازمان فرهنگي – هنري شهرداري تهران مشغول به کار بودهاند. جا دارد گردانندگان سايت جهان نيوز که ارتباطات وسيع و خوبي نيز با مجموعه شهرداري تهران دارند با مراجعه به آرشيو سازمان فرهنگي – هنري شهرداري تهران دريابند که اين خبر نيز کذب محض بوده و در زمان مديريت آقاي مشايي بر آن مجموعه شخص ديگري مسئوليت دفتر ايشان را بر عهده داشتهاند./106
انتهای پیام/